Pillat

Johan o Malin bar upp byron.
Ska spika ordning en skiva som sitter lite löst där bak bara, annars blir den nog jätte bra o ha bebiskläderna i.

Ska bli mysigt att lägga allt tillrätta.

Har kommit fram till att de jag verkligen behöver nu innan bebis kommer är egentligen bara skötbord,regnskydd till vagnen, skötväska o lite apotekssaker.
Eller nej såndär plastad frote´o lite mer sängkläder också.

Har bestämt mig för att sätta lösen på bloggen.

Ni som är intresserade av att fortsätta följa min vardag får komentera o sen lämna sin mail.

Där kan ni få lösen ( om ni ej redan fått de )

Kommentarer
Evamy - i väntan på bebis!

Hej!

Hittade dig på familjeliv precis.. Jag är också gravid och älskar att läsa om andra gravidbloggar.. Skulle vara roligt om jag fick ditt lösenord så jag kan fortsätta följa din!

Kramar

2008-10-16 14:38:27
URL: http://evamys.blogg.se/
Johanna

tycker socialen är så knäppa, jag sökte bidrag hos dom förut, men jag är sambo och killen jobbar heltid. Tydligen så är hans inkomst tillräcklig för att kunna försörja oss båda. men den räcker ju knappt hela månaden ut. blir så arg på sånt. Det är ju inte hans ansvar att ta hand om mig.

2008-10-16 14:40:04
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Johanna

Äckliga kommentarer?

Du kommer inte att bli en bra mamma, för du kan inte ta åt dig "negativ kritik"

Hoppas att soc tar ungen, för du är uppenbarligen för omogen för att skaffa barn. Det här kommer inte att fungera. Stackars, stackars barn säger jag bara. Hoppas att ungen får växa upp i en stabil fosterfamilj annars kommer det att sluta som sin "pappa". Om det nu är han som är pappan.

2008-10-16 15:31:51
URL: http://yoioo.blogg.se/
Johanna

Visst, lösenordsskydda bloggen du. Det visar bara hur jävla feg du är. Ska du inte ta och skära dig lite också, för det brukar du ju göra när det är sååååååååå synd om dig.

2008-10-16 15:33:04
URL: http://yoioo.blogg.se/
EN TJEJ I STORSTAN

Ingen fara ;)



/ En tjej i storstan

2008-10-16 15:51:05
URL: http://jjennny.blogg.se/
Jaana

Visst, alla får ha sin egna åsikt. Men johanna - du går faktiskt lite över gränsen. HAr emmelie bett om din åsikt? Nää, det har hon inte. Då tycker jag (och säkert många andra också) att du kan hålla den för dig själv.-framförallt nu när hon inte ens fått ut bebisen ens, fult av dig att sitta och gissa hur det kommer bli och vara, men, du vet ju faktiskt ingenting nu. eller hur? även om framtiden ser ut på ett visst sätt nu, så kan den lätt ha ändrats imorgon. så tills det du säger faktiskt händer - håll käften.

2008-10-16 15:53:24
URL: http://chanaeggmaan.blogg.se/
Johanna

Nej, du jag kommer INTE att hålla käften!

2008-10-16 16:05:11
URL: http://yoioo.blogg.se/
Alex

Johanna har tydligen fått i sig lite för mycket av sina mediciner eller någonting åt det hållet för något vidare normal verkar hon ju inte vara som klankar ner på en person som hon inte ens känner. Fy på dig!

2008-10-16 16:29:29
URL: http://alexlovesmartin.blogg.se/
Johanna

Jag borde ju känna henne eftersom att jag har fått allt serverat från din mun, Alexandra.

2008-10-16 16:37:35
URL: http://yoioo.blogg.se/
Anonym

Skit i kommentarerna!

2008-10-16 16:44:33
Alex

Jadu johanna, pinsam är du som hittar på att jag skulle ha pratat skit om Emmelie till dig? Varför i helvete skulle jag göra det. Skaffa dig ett liv!

2008-10-16 17:48:10
URL: http://alexlovesmartin.blogg.se/
Sanna

Herregud, här har vi dagis på hög nivå!! Kan förstå om bebisen redan var ute och ni visste hur allt var och de visat sig att de inte klarat av det. Men nu är ju inte fallet så?! Ni vet inget om hur det kommer gå, eller hur det kommer att bli. Ska ni bara snacka skit, varför inte istället vara tysta och tänka det som ni tycker. Alla människor kan ändras och att bli mamma/pappa är en stor grej, att vara orolig eller liknande är inte det minsta onormalt eller konstigt!! Det som i så fall är konstigt, det är att folk har tid att lägga ner på att trycka ner någon annan människa!! Tror ni att Emmelie blir en bättre mamma när ni trycker ner henne, peppa henne istället, hjälp henne, kom med goda råd och fram för allt, var snälla. Det finns något som heter KARMA, eller om ni hellre vill what comes around goes around.

2008-10-16 17:50:55
URL: http://sjoquist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0