Torsdag ännu en gång

Måste säga att jag hade en bra dag igår, trots en lillfröken som vaknade grymt tidig o va lite snorig o förkyld.

Började morgonen med rundan 4,7an och gick den faktiskt 10 min snabbare än vanligt, lite små svettig blev jag när jag kom in igen.
Ebba va inte på världens bästa humör utan satt o gnällde tillofrån istället för o sova den stunden hon så väl behövde, men men.

Lagade en lunch o försökte få lillgrisen o äta men hon va inte sugen för fem öre, de här med maten är inte roligt alltså.
Väntar så på tänder så man har ngt o skylla på, för de KAN ju bli bättre när dom väl valt o titta fram, men de är ju ingen garanti tyvärr.

Mötte upp Evelina o Monica o vandra iväg till Therese.
Hon hade visning på smink o hudvårdsprodukter från Oriflame, jätte kul va de o grejerna va prisvärda o de jag testade blev jag total försälskad i.
Kan verkligen rekomendera att ha ett sånt litet "smink party" så kan hon komma o visa grejerna så ni får beställa, hör av er så kan jag vidarebefodra de till henne isf!

Sen hemma igen o resten av dagen vart lugn, hade absolut ingenting o göra förutom att ta disken då, men de gjorde mig ingenting faktiskt.

Pratade med en o fick reda en skoj grej med, vet ni, JAG VET en hemlighet för en gångsskull o behöver inte va den som är nyfiken o undrar som tusan, HAHA! de ni!

Ebbas sömn då, ja va ska man säga.
två timmar tog de för henne o somna igår, o hon gallskrek imellanåt.
Inget roligt alls, sen vaknar hon innan sex nu med så en trött mamma o en trött Ebba blir kombinationen där, inge vidare egentligen.

Johans föräldar kommer på lördag o sover över i stan tills på söndag.
Johan fyller ju år på måndag o han ska få en våg, haha vem tror ni kommer va besatt av den?
Tror egentligen de e bra för mig att inte han ngn hemma för jag kommer stå på den varovarannan sekund, o de är inge bra.
Varför önskar han sig en våg föresten? Hm iiiingen aning.
Blir iaf inget tjejmete detta året, skippar de o kommer igen nästa år.
Nån annan kan ju få chansen o vinnna på söndag då ;)


Såhär trött är man efter man lekt med Nikki o Mario!

Kommentarer
Lizette

Nu blev jag nyfiken på hemligheten. Du måste ju berätta imån :-) Antar att det är en rolig nyhet i alla fall... Kul.. Kram

2009-08-20 19:56:40
URL: http://www.paddis.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0