När fantasin tryter.

Ska följa en bloggtrend som härjar runt bland lite bloggar här och var nu.
Tycker de kan va en kul grej och läsa om och perfekt när man inte har någon vidare fantasi till ett inlägg.

Dag 1- Om mig: Ami Emmelie Cecilia Gustavsson är mitt hela namn , alltid på sjukhus blir jag tilltalad Ami (onödig info)
24 år gammal och har haft ett minst sagt trassligt förflutet. Tänker inte gå in på några detaljer men när jag fick reda på att jag var gravid den 4/4-08 (På min 22 års dag!) så ändrades livet totalt.
Jag hade något i min mage att kämpa för, och sen den dagen Ebba föddes så har livet blivit mer värt och leva och mer värt att kämpa för.
Jag är en ganska pessimistisk person. Inte för att jag är någon bitterfitta men för att jag hellre blir glatt överaskad än besviken.
Är nog ganska ironisk av mig med, folk som inte känner mig väl kanske kan missupfatta de men de får man ta =)
Rastlös, ja jag vill ha något o göra för de mesta annars klättar jag på väggarna! Sitta och vänta på att tiden ska gå är inte min starka sida. (Så blir grymt irriterad när de är förseningar på tex tåg och när folk inte kommer i tid)
Vad mer kan man berätta? Finns här för mina vänner och jag tror vi tillsammans kan skratta åt de mesta, skratta är viktigt!

Nu får de räcka, kan inte blotta mig om riktigt allt =)


Kommentarer
Sanna

Vad fan har försökt smsa dig tusen gånger nu, antingen är det fel på min telefon, eller så svarar du inte?! Trist att det inte blev nått igår. Puss

2010-11-13 12:18:47
Viola, 21årig tvåbarnsmamma

Intressant info:) Vad är det för bloggtrend förresten? :)

2010-11-13 23:53:52
URL: http://mummyfied.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0