Ska jag eller ska jag inte?

Så var de måndag och Ebba slog upp sina stora blå 05:40 och efter de var de kört att ens göra ett försök att somna om. Visserligen så fick jag världens störtsta och goaste kram, så de kändes ganska okej att kliva upp efter de.

Fick ett sms av min gamla jobbarkompis Therese som skriver att hon gärna kommer och hälsar på mig o Ebba idag.
Jätte kul, hon har ju en liiiiten liten kille som man får kika på. Tror han var fem veckor förtidig och fortfarande så liten att han drunknade i stlk 56.

Sitter i valet och kvalet om jag ska ta fröken Ebba till frisören. Hon är ju jätte fin i sin lilla tofs men samtidgt så måste hon ha något i håret för att inte luggen ska hänga ner i ögonen (Den går liksom nästan bakom örat nu)
En söt liten lugg kanske inte är så dumt? Esch kan inte bestämma mig!

Måndag och förhoppningsvis får jag ordning på mattiderna igen, regelbundheten är ju A och O, men svårast att hålla. (kan förövrigt säga att soppan ifrån naturdiet smakade skit och jag kunde inte ens dricka upp halva) Xtravagansa må vara dyrt men de är iaf gott!

Söta toffsen eller besök hos frisören?


Kommentarer
therese

jag tycker ju att de sötaste som finns är när små flickor har lugg. de blir mer frisyr. men de e såklart svårt o bestämma sig. men som sagt blir du inte nöjd så växer de ju ut igen som tur är. kjam.

2010-11-22 10:00:59
URL: http://mummas.blogg.se/
Sanna

Det är ju nu de små ska ha lugg :) Om inte annat kan det ju vara bra att klippa henne, för att få bort det tunna små barn brukar ha, så växer det snabbare. Annars får du börja med inbakad fläta. puss

2010-11-22 13:10:03
URL: http://www.sannascloset.wordpress.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0