Svar på tal.

Jag har ätit fyra av mina sex måltider idag.
Eller ja ätit o ätit, rättare sagt druckit två deciliter vid varje tillfälle.
Så hur mår jag?
Tjaa alltså inte dåligt än, matt i kroppen bara och självklart sugen på mat.
Men inser faktiskt hur otroligt tufft detta kommer bli!

Fick en kommentar förut som jag väljer att svara på här eftersom personen ifråga tydligen inte vågade lämna mail eller något.

Anorexia it is. Du har en förvrängd kroppsbild och du kommer aldrig att bli nöjd med din vikt om du inte förändrar titt tänkande. Du ÄR smal och har FIN kropp. När ska du inse det?
 
Svar:
Nej jag har verkligen någon ätstöring. För att bli medlem så behöver man ha lite övervikt. Jag säger inte att jag har massa kilon men ett par. Man får nämligen ställa sig på en våg som visar massa olika saker med kroppen, bla fettprocent. Jag hade 35% och om jag inte minns fel ska man ligga på 28-33 % för att va normalviktig, sen om jag väljer ligga på övre eller undre gränsen spelar ingen roll. Men jag tackar och bockar för koplimangen och jag inser att min kroppsuppfattning ibland är fel, men även de får man lära sig arbeta med på xtravagansa, bra va?

Så det så!

Bjuder på en söt liten bild på min fröken.


Kommentarer
Viola

Ska ju mycket till innan man bara kan förutsätta att någon har en ätstörning, det har man ju knappast bara för att man försöker äta hälsosammare och redan är smal.



Jag har också rätt smal men har säkert en hel del fettprocent i kroppen eftersom jag inte äter så nyttigt alla gånger så jag hade nog också behövt köra en kur men det får vänta tills jag ammat färdigt :)

2010-10-14 14:50:00
URL: http://mummyfied.blogg.se/
monica

delar du påsarna eller äter du sex påsar per dag?

2010-10-14 20:25:43
URL: http://monicarydjer.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0