Känns som söndag.

Vi hade närmare 20 grader varmt ute igår, förstår ni hur jäkla underbart de var? Och då var de ändå ganska disigt. Våren är verkligen här och överallt ser man blommor eller knoppar på träden.
Denna vintern har vart så jäkla lång så jag har aldrig tidigare längtat så efter våren som jag gör nu!

Självklart var jag ute nästan hela dagen. Började cykla iväg till fårhagen med Ebba och Tilda och fick sällskap av mormor och mamma. Tilda sprang och lekte med pinnen, så härligt när man kan släppa dom lösa utan att oroa sig för vägar eller liknande.
Ett snabbbesök till stadens lekland och sedan hem och tända grillen och fortsätta vara ute tillsammans med syrran och hennes familj. - En underbar dag helt enkelt!

Denna dagen känns dock mindre underbar, eftersom jag hade skola i lördags så är jag långt ifrån redo för måndag och huvudet är inställt på att de är söndag. Men fyra dagar sen har jag ett välförtjänt påsklov och vila upp mig på (som jag visserligen ska jobba på men ändå)

Håller tummarna för att vädret blir som igår, kram på er!

Snart är sommaren här (och ja jag ska bli bättre på att använda min kamera så ni får nya bilder)


Kommentarer
Fiffi

Ja visst hade vi helt underbart väder igår!! Men på kvällen kom regn in och det är fortfarande väldigt grått här i Sthlm fast de säger att det skall spricka upp senare. Får hoppas på det!

Hoppas du/ni har fått en fin start på veckan. Kram

2011-04-11 08:23:49
URL: http://prinsessbakelsen.blogg.se/
Clara

Men shit va varmt! Hit med lite värme till oss också vet jag!

2011-04-11 11:21:53
URL: http://cklaris.blogg.se/
stin

Hejsan! ja våren är verkligen här! ja har ju jobbat hela helgen, så ja har inte hunnit njuta så mycke,men ja vet de kommer fler dagar med sol och värme, blir så glad att du kommer till baka sakta men säkert på din blogg! Puss!

2011-04-11 12:47:23


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0