Jag fick en chock!

Snacka om en fullspäckad dag och att ha noll tid över. Först nu sätter jag mig ner och klockan har redan hunnit bli halvåtta.
Nåväl jag kom iväg till gymmet och sprang på de där förbannade bandet ett tag innan mötet. Gick in och ställde mig på vågen och fick panik eftersom jag ätit massa skit den senaste veckan.
Men fick mig en chock!
Jag hade gått ner 0,5kg i fettmassa och ökat i vattenmängd vilket resulterade i ett kilo mer på vågen men min coach sa att detta är bra för du behöver mer vatten i kroppen och de är fettmassan som räknas, bra va?

Imorgon får jag förhoppningsvis lite mer tid över för just nu hinner jag bara in med en snabb update, jag har skolarbete som inte gör sig klart av sig själv tyvärr.

Tjing, hoppas ni haft en bra tisdag!

Kvällsmat och dagens steg.

Kommentarer
Bella

Grattis till dina resultat får jag säga! Duktig du är!



Svar: Amning är verkligen hur naturligt som helst, även djur sysslar ju med det (diar)! Så självklart ska man få amma sina barn när dom är hungriga. Jag tycker att man ska få göra det vart som helst så länge man sköter det lite snyggt så att man visar respekt för dom som faktiskt mår väldigt dåligt av ammande kvinnor av olika anledningar så amma på för min del!

2011-02-01 22:26:22
URL: http://bbella.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0