Jag tror de är lättare sagt än gjort.

Undra om de är Ebbas förkyldning som resulterat i dålig sömn inatt igen? Har sovit ytligt och drömt mycket, så något vidare till människa känner jag mig inte just nu. Men dagen är kort och onsdagar är en härlig dag =)

Sånna roliga saker som städning och vikning av massa tvätt står på mitt schema idag, men de går väl fort gjort antar jag.
Ska träffa min tränare på gymmet och få ett nytt träningschema upplagt, kanske triggar igång mig att gå dit lite?

Jag måste sluta gämföra mig med andra för att börja må bättre på många plan. För vad är egentligen meningen med de? Om jag bara gämför med mig själv så är min förvandling de senaste åren både fysiskt och psykiskt enorm, tvivlar på att många hade känt igen mig förut.
Och vem har de egentligen alltid skinande rent och perfekt hemma? (många tror jag iofs men)
Nej som sagt de måste bli ett slut med att kolla in andra jämt för jag kan inte uppnå samma som varenda människa jag jämför mig mot.


Lättare sagt än gjort är de..


Kommentarer
Josefin -Happy Days-

Vilken fin bild på dig, o klokt tänk tycker jag. Vi är nog bra på att titta oss runt omkring o jämföra, men varför kan den man är o det man har inte duga just som det är? Tror att om man bara slutar jämföra o ser till sig själv o känner sin trygg o nöjd börjar man genast må bättre.



Ang 2-års åldern så kan jag berätta att min son i din åldern hade en otroligt jobbig trotsperiod då han skulle göra tvärtemot allt vi sa hela tiden, annars skrek han o tjöt oavbrutet o det gick knappt o få honom lugn... Han var heltokig, så jag väntar mig inget annat än att vår lilla tös kommer bli ett monster om några månader hon med... Puh!



Kramar

2011-02-02 10:32:40
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Bella

Vilken fin bild på dig! Man längtar verkligen efter sommar och sol när man ser den och du är lika fin som alltid.

2011-02-02 17:35:25
URL: http://bbella.blogg.se/
Emelie

Hemma hos oss är det klädhögar lite här och var, massa disk, dammigt, mycket grejer framme. Det är rätt vanligt hos medelsvensson!! Ibland blir jag tokig på det, men ibland så tänker jag att -ingen bryr sig! bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete ;) det är en otrolig stress att sätta kravet på sig själv att det oftast ska vara städat hemma!!!



När jag blir stressad över städning och annat är oftast när jag är rädd för att andra inte ska tycka om mig för den jag är. Men jag inser mer o mer att det kommer alltid finnas de som inte delar åsikt med mig och inte gillar mig!! - och det är okej! OM nu någon mot förmodan tycker att jag inte har städat tillräckligt (eller vad det nu gäller), så är det deras "bekymmer", inte mitt :) Mitt mål är att inte behöva andras "godkännande", utan gå mer på magkänsla och göra vad JAG känner för och tror på. Om alla skulle prioritera sitt eget välmående högre skulle fler vara lyckligare, tror jag.



det blev en hel roman... ;) men vill bara säga: Du verkar vara en jättehärlig tjej!! oavsett hur stökigt du har hemma eller om du har några kilo fler än du önskat på kroppen!



kram

2011-02-02 18:45:35
June

Emmelie du är en så vacker tjej på både in och utsidan, det kan man se trots att man aldrig träffat dig IRL :-) Hoppas du själv ser det snart!



Kramar från Halmstad

2011-02-03 19:09:42
URL: http://mammajune.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0