Fartfyllt precis som jag gillar!

Fart och fläkt hela dagen lång, precis som jag gillar att ha de.

Lämnade Ebba på dagis och hon fick va utan blöja där hela dagen. Dom tyckte absolut att om hon väl börjat så fortsätter dom gärna ha henne utan blöja och de gör inget om de händer en olycka ibland sålänge vi har ombyten med oss. En gång hände en olycka, bra jobbat! Sötnosen hade blöjan på sig när vi va och handla och började hysteriskt ropa -Baaajs (som hon gör när hon behöver kissa) Hon ville absolut inte kissa blöjan så duktiga tjejen väntade tills vi betalat och kissade på kundtoan istället.

Riktigt skoj att komma iväg och rida och göra något som jag själv verkligen längtat efter. Nog var man nervös alltid men när jag väl kom upp på hästen så försvann mycket av nervositeten och mycket fanns nog kvar i ryggmärgen. Tog de dock väldigt lugnt idag men hann iaf testa på alla tre gångarter. Träningsvärk efter detta imorgon?

Nåväl, stegen är redan uppe i 14900, haha 10 000 steg om dagen är nästan löjligt enkelt. Så får nog ut och bränna mer kaloirer på en promenad ikväll.

Hoppas ni haft en bra dag, och ta vara på morgondagen som är röd och mys med er ledighet <3

Ny säng har stora tjejen fått med, om hon va stolt? En aning..


Kommentarer
Sofia

gud vilken söööt säng hon har =)

sover hon bra i den eller?

nova har ju med sån "himlensäng" över men jag tar bort den när hon sover där för vågar inte ha den nere är fan rädd hon ska typ vifta in armarna i den när hon sover å fastna eller strypas,, hahah nojig lite kanske :P vart köpte ni den?

2011-01-07 21:46:27
URL: http://sofialoella.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0