En självklarhet för mig men inte för andra.

Natten har vart alldeles för kort och Ebba har sovit oroligt och vaknat ett par gånger mer än vanligt. Jobbigt för henne med såklart, men jag fattar inte hur de är möjligt för Johan att inte höra ett skvatt? Jag får liksom ruska o putta halvt ihjäl mig för att han ska gå upp o trösta henne, och då har de oftast resan gått lång tid så bättre jag gör de.
Så jag är INTE redo för denna långa torsdag som jag har framför mig.

Har lite halvt ångest och är lite lätt panikslagen. Jag vet ibland inte om jag gör rätt. Velar som en tok för folk har en tendes att skrämma upp mig.. De är de sista jag orkar höra på.
Kan man inte låta bli att öpnna munnen om man inte har något bra och säga? De brukar jag göra iaf men tydligen är de inte en självklarhet för alla människor..



Kommentarer
Rebecca

Precis :) gnällröv e ju inte farlig i sig men kombinerat med allt annat så e de taskigt. Att jag skrev just gnällröv vet jag inte, men resten e skit taskiga saker.

Haha nä har inte en aning om vem personen är men antagligen någon som kände sig träffad!

Jag skulle kunna gissa på några få personer ;)

Kramis :)

2011-03-17 07:27:02
URL: http://Staaaacey.blogspot.com
sara

Hej!

Vill bara be om ursäkt ifall det var mina kommentarter som fått dig att må dåligt på något sätt. Det var verkligen inte min mening och jag skulle nog ha tänkt en extra gång innan jag tryckte på sänd. Jag blir alltid extra berörd av sånna saker eftersom det ligger så nära mig själv.



Vill bara säga:

Var rädd om dig. Du verkar vara en väldigt fin person och jag önskar dig allt gott.

KRAM

2011-03-18 19:25:07


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0