Alltid ska det vara någon som vet bäst.

Har fått jätte många tips ang napp, men alltid ska de vara någon som tror sig göra på bäst sätt själv och sedan inte vågar stå för de.
För att klargöra vissa saker för dig:

känns som du har större problem än napp??? Att hon fortfarande kissar i sängen kanske vore bra om hon hade blöja. kanske inte är redo än. och att hon vaknar hela natten tycker du ska konsentrera dej på det istället för att göra ännu en ny grej för henne. hon måste ju inte ta dom största stegen hela hela tiden låt ungen va.låter som hon är stressad och därför hon inte sover odentligt. hon är väll knappt 3 klart hon vill komma till mamma och pappa på natten, som alla andra barn. som sagt hon är 3 inte 7. och med tanke på att bäbise kommer snart hade jag inte tagit bort hennes napp nu då har hon inget som gör henne liten när du tagit bort allt annat låt henne bestämma när hon är redo som sagt hon är knappt 3 inte 7 sluta pressa henne du kommer bara knäcka henne när hon misslyckas som tex kiss i sängen, hon blev ju ledsen inte okej då är hon ju inte gammal nog att fatta att man kan göra misstag och uppenbarligen känner hon inte att hon är kissenödig i tid:) ta detta rätt och bli inte hysterisk. tacka för att folk äns bryr sig såpass att man säger något inte lätt att se sig själv. så inget namn eller email får du av mig orkar inte med massa skit. lycka till och jo jag har barn själv så ja ja vet hur det är.

1: Ebba valde själv att sluta med blöja strax efter att hon fyllt två år och har vart blöjfri sedan dess. (nattetid sen kanske mars) Och olyckor händer inte ofta (inte ens en gång i månaden), och  när de gör det så säger vi att det inte gör något. Så nej ingen som helst press.

2: Ja jag stör mig på nappen, jag tycker de ser otroligt illa ut med barn som springer omkring med napp i mun hela dagarna. Ebba får endast ha när hon sitter och slappar och sover, och nej vi vill inte att hon ska ha napp tills hon är sju år. Som många kommit med som förslag så ska vi se om hon vill ge till tomten nu i jul.

Uppskattar att folk med åsikter vågar stå för dem och lämnar namn, blogg eller mail. Annars blir det ganska mycket som påhopp enligt mig.
Tack alla er andra ;)


Kommentarer
Rebeccy

Håller med om tomtegrejen. När dottern skulle fylla tre i december så pratade vi mycket om tomten. att han hade nissar som gärna ville ha hennes nappar. Funkade utmärkt! Finns väl ingen anledning att barnen ska springa runt med napp i tid och otid.

2011-10-11 18:00:54
Clara

Tänk att bara för att man har barn själv tror man att man är nån jävla Malou von Sivers och vet hur alla ungar i världen fungerar.... Suck.... Jag tycker att du verkar va en vettig förälder så skit i anonyma kommentarer, de har ändå inget värde för ingen står bakom dom.

2011-10-11 20:33:40
URL: http://cklaris.blogg.se/
Frida (Busfian)

Håller med dig till fullo. Barn äldre än 1 år som springer runt med tutte i munnen fastän de inte behöver tycker jag ser illa ut. Visst på natten eller om man är sjuk eller gör sig riktigt illa.

Att ge den till tomten kan säkert vara en ide, men ge tiden lite an efter bäbis kommit, för rätt som det är kan hon behöva den trösten ett tag till?! Men det kommer ni att märka.

2011-10-12 08:20:18
URL: http://elskebarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0