Pirrigt.

Godmorgon!

Ny vecka och ny dag vilket innebär en dag närmare bebis och slutet på denna graviditet. Har dragit på mig en förkyldning och mådde riktigt dåligt hela dagen igår. Ska ringa och rådfråga så att det inte kan va så att min blodtryck höjts ytterligare och det är därför jag ligger däckad ännu mer än vanligt.

Ska sysselsätta mig med sånt skoj som att städa lite här hemma medans Ebba är på dagis. Om jag ens orkar upp ur soffan vill säga. Packa BB väskan så den äntligen är på plats, för trots att det inte känns så så kan ju faktiskt förlossningen dra igång när som helst.. Känns lite pirrigt, man känner efter för minsta lilla, samtidigt som jag är rädd och tror denna bebis är lika envis som storasyster var och vill stanna ett tag till i magen.

Tänk att Ebba snart är 3 år, och att vi snart har en liten till här hemma. Herregud vart har åren tagit vägen?
Ska bli spännande och se om nya är lik Ebba som liten <3

Kommentarer
Lizette

åh, så mysigt att du snart har bebisen hos dig! inte alls långt kvar, å Ebba kommer bli en sådan fin storasyster <3

2011-10-31 08:22:40
URL: http://paddis.se
Felicia - ung blivande mamma

SV: Ja, gäller att iallafall försöka tänka så haha! Dock har jag blivit väldigt bitter under dagen, har haft sammandragningar och förvärkar hela förmiddagen och det gör ont. Men det blir lixom inte mer, så blir bara trött i kroppen haha. Jo jag har tänkt på det, att andra graviditeten lär man iallafall ha något att göra istället för att BARA vänta ;)

2011-10-31 12:44:34
URL: http://sachiko.se/
Clara

Ja nu börjar det bli spännande! Ebba var ju hur söt som helst!

2011-10-31 17:25:26
URL: http://cklaris.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0