Uppdatering om magen.

Ringde för att rådfråga min barnmorska idag angående hur jag mår. Att jag blivit så mycket sämre de senaste veckorna och hon tyckte jag skulle kontakta förlossningen. Fick en tid till läkaren på specialmödravården där jag berättade om mina problem med yrsel,huvudvärk,hjärtklappning och att jag är så matt att jag knappt orkar röra mig.
Hon gjorde bara ctg-kurva och tog blodtryck som visade sig vara bra på mig, så ja jag och bebis mår bra på pappret. De är skönt men även frustrerande eftersom jag mår som jag gör.

Bad henne göra en koll på om något hänt, hon sa att tappen var inte tillräckligt mogen för att man skulle kunna göra en hinnsvepning men att hon skulle be min barnmorska göra en svepning på onsdag (om dom gör det i Alingsås)
Annars fick jag gärna komma nästa vecka och hoppas livmodertappen mognats tillräckligt för att dom ska kunna utföra en hinnsvepning. (Som kan leda till att en förlossning sätter igång)
Själv håller jag tummarna att den lilla undersökning dom gjorde ska ha irriterat och börjat dra igång något iaf.

Bit ihop eller bryt ihop lever jag efter mer än vanligt nu.
Mina nära o kära känner inte igen mig, Emmelie med massor av energi ligger på soffan helt utslagen och orkar ingenting. Nej nu måste bebisen komma snart <3


Kommentarer
Clara

Ja kom ut nu Lillasyster!! ;)

2011-11-01 22:29:30
URL: http://cklaris.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0