Hur gjorde ni?

Jag blir knäpp! Jag hatar och vill inte klaga men sömen existerar knappt längre. Hugo vaknar en gång i timman och sprattlar eller skriker och jag har testat ALLT.
Nästan så man är sugen på att prova någon omtalad "metod" för att se om det kan funka. Men jag är inte någon som tror på att barnet ska halvt få skrika lungorna ur sig och sedan somna av ren utmattning. Nej jag tror på trygghet och rutiner (vilket jag anser att Hugo har)
Så ni som testat någon "metod", vilken? Funkade det för er?
Eller har ni andra tips?

Denna morsan funkar inte länge till, dagarna kan jag ibland vara nära till gråt för jag är så utmattad! (Och jag vill inte lämna bort han nattetid, dels för ammningen och dels för NEJ jag vill inte helt enkelt)

En av alla metoder är ju Anna Whalgrens omtalade, det finns ju lika många till..


Kommentarer
annelie

nu vet jag att du vill amma men jag skulle rekomendera att iaf tills kvällen testa å ge han en flaska med ersättning för att se om han sover bättre på det, det kanske håller han mättare så han sover bättre, förstår hur jobbigt det är, saga ville inte ens ta flaskan innan hon var 8 månader, trodde ja skulle krivera på nätterna :/ kram

2012-04-22 08:39:00
URL: http://viljaorka.bloggplatsen.se
Anonym

ERSÄTTNING PÅ KVÄLLEN

2012-04-22 09:06:10
sissi

Jag har för mig att luna höll på så ett tag att hon vaknade varannan timme och ville ha uppmärksamhet på natten. Vi turades om jag och Tommie att gå upp (pumpade ut på flaska) aktiverade henne till max efter första gången man gick upp på natten sa hon somnade om. Nån gång tog vi inte upp henne och hon va arg en kvart sen bubblade hon för sig själv tills hon sommade.

Bvc sa att att när dom är några månader kan dom vakna mycket på natten föratt smälta alla intryck dom fått på dagen eller om dom drömt nått.

Han kanske drömmer om något superhäftig. och bara mäste dela med sig :)

Ne men prova att låta honom ligga och va arg om det inte är matdags, det är jätte hemskt men han kanske fattar att det inte kommer någon och tar upp honom varje gång.

Hoppas du får koll på det och får sova på natten.

2012-04-22 09:22:15
Louise&Isabella + Lille Linus

Jag har inga speciella tips, vi har nog bara haft tur med våra barn. Provat att ge han en flaska ersättning som sista mål istäället? han blir kanske inte mätt på amningen så sent. Du kan ju ändå fortsätta amma resten av målen. vet en del som gjort så. Hoppas det löser sig snart!

2012-04-22 09:57:25
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Jenny

kanske prova ge honom gröt till natten???Att vakna så ofta kan vara ett tecken på att han inte är tillräckligt mätt...

2012-04-22 09:59:46
Monia - mamma till Tuvalie

sv: okej, nu vet du iallafall :) Idag är vi utvilade föräldrar som orkar med våran dotter :)

2012-04-22 11:13:41
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Jossan

När Vincent var ett par månader bytte jag ut kvällsamningen mot ersättning och nattsömnen blev mycket bättre!

2012-04-22 17:05:19
URL: http://anglaflikkan.blogg.se/
Daniella

Hej, :) jag är beräknad 4 augusti :)



kram Daniella

2012-04-22 18:08:45
URL: http://mamaliv.blogg.se/
Janni - Mama till Lilly

Ååh vi har inte heller haft några roliga veckor nu. Sömnen har funkat såå bra sen Lilly var 5 månader (vi buffade likt sova-hela-natten-metoden) och hon har bara vaknat nån gång på natten om hon varit sjuk eller fått tänder så nu när hon vaknar och inte vill somna om är man ju lika död som ett lik.

Vi försöker med trygghet i hennes egen säng då vi från början haft henne i egen säng och vill fortsätta med det. Men det är svårt. Bra sömnrutiner kräver ju jobb och tyvärr kommer det och går..

2012-04-26 22:33:08
URL: http://innaj.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0