Jag överlevde och gjorde dagen bra!

Jag överelevde gårdagen, men hade jag vetat allt dom skulle göra på mig så hade jag förmodligen varit ännu mer rädd än vad jag redan var.
Gick dit i god tro om att det "bara" var ett nytt  cellprov som skulle tas, men nejdå jag låg i gynställningen i säkert 30 minuter och fick utstå ultraljud, på pensling av olika grejer som gjorde att det sved, att dom tittade med mikroskop, tog cellprov och även vänvnadsprov. Det kändes vill jag lova och nu är det två långa veckor innan jag får svar och får veta om det blir en ny operation då dom tar bort ytterligare lite av livmodertappen. Håll tummarna jag slipper!

Tog iaf vara på dagens uppehåll som blev riktigt okej vårväder. Gick till en stor inhängnad hage där hundarna sprang för fulla muggar och Ebba var i eld och lågor. Hon älskar verkligen det stället där hon kan springa och leta diverse skatter (Ekollon, blommor och pinnar).

Nu laddar jag med kaffe i mängder, klockan elva åker vi på våran minisemester!


Kommentarer
Spanienfrugan

Hoppas att ni får en mysig minisemester!



SV: Ja, det är spännande att för tillfället bo utomlands. Magen och jag mår bara bra :) 25 dagar kvar till beräknad födsel, så nu väntar vi må du tro!

2012-04-15 12:13:52
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0