Lovet är över.

Katten Fiffi i familjen beter sig underligt, hon har gjort det ett tillfälle förut så jag hoppas det blir bättre. Man  vill ju sina djur väl. Här har vi ju fullt hus så att säga med två vovvar och en katt, fast katter är ju katter och de går ju och kommer som man vill och man märker oftast inte av henne så mycket.

Påsklovet för Ebba är över och nu blir det återigen stress med tiderna med lämning och hämting. För när man är mammaledig så har det bara rätt till 15 timmar i veckan, alltså tre timmar om dagen. Det innebär lämna, hem och laga mat och sedan vänta av tiden innan det är dags att hämta hem skruttan igen. Men hon mår bra av dagis, leka av sig och utvecklas så man får försöka strunta i de dumma tiderna och bara se fördelarna istället.

Kommentarerna börjar bli dåliga igen, skärpning ;)


Kommentarer
Anonym

Får ni inte ha tre dagar i veckan och fem timmar istället på dagis? Så har vi. Det blir iaf lite bättre. Noah får vara där tis, ons, tors 9-14. Då hinner man lite mer hemma och han hinner ju faktiskt både vara med på samling, vara ute och leka, äta lunch och vila.

2012-04-16 08:37:08
Daniella

Fråga om ni kan få 5timmar tre dagar i veckan istället? Det föredrar både vi och dotterns förskola (Alingsås kommun). Hon blir ju mer delaktig i en hel dags rutiner då. :)

2012-04-16 09:13:03
Stina

Hugos dagmamma föredrar färre fast hela dagar sedan. Så skönt för alla inblandade! Bättre 2 dagar (14 timmar) så han hinner va me lite under dagen i sedan ledig resten.. Tycker de e konstigt att inte alla förskolor tänker så?

2012-04-16 11:00:33
URL: http://stinaohugo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0