Ett klargörande och recept.

Känner att jag måste klargöra att vi inte låter Hugo "styra" att han inte vill va med sin pappa som jag fick en kommentar om.
Sen tycker jag också att det är viktigt de får ett band till varandra på tu man hand, men jag är övertygad om att det får de när han blir lite äldre.
Jag har ju inte kunnat lämna honom då jag helammat tills rätt nyligen eftersom han verkligen ratat mat totalt. Först nu vid 9 månader som det börjar gå bättre med maten och jag ammar endast en gång per dag och nattetid.
Johan jobbar långa dagar och är ofta borta hela Hugos vakna tid, så egentligen inte konstigt att han mer beroende av mig. Så därför är de dags först nu att helger låta de va med varandra själva lite nån timma eller två åt gången. Så får jag kanske lite egentid med , men egentligen inget jag kräver då jag känner mig halv utan barnen.
 
Nu delar jag istället med mig av ett lättlagat recept! Stina efterlyste ju lite fler snabblagade maträtter så varsegod! Hoppas det ska smaka ;)
 
Du behöver: Tonfisk, grädde, äpple, purjolök, salt och peppar + curry. Äts med pasta!
Blandas ihop i en stekpanna och krydda efter egen smak , låt puttra ett par minuter.
 
Varsegod o ät! (hade nog sett roligare ut med annan pasta )

Kommentarer
Stina

Ja, ja såg den där kommentaren!! Jösses va en del e påstridiga och aggressiva? Ja publicerar oftast inte såna kommentarer, besvarar dem oftast inte heller för de gör mig bara irriterad.. Speciellt om de e nån man inte känner ändån!

Tack för receptet :) de blir nog dagens lunch imorgon! Dock byter ja nog pastan mot en massa avokado o andra grönsaker.. Har dille på grönsaker nu o äter knappt pasta, ris lr potatis längre. Förr åt ja bara de men nu när ja knappt äter sånt alls känner ja att ja blivit fastare i kroppen utan att ens tränat.. Ja e skitsmal men väldigt ofast (alltså väldigt degig typ) o sådär! Ja e dålig på att träna tyvärr.. Skulle behöva din energi och ditt engagemang...

Förresten, egentid är underbart om man har det behovet.. Har man inte det så e de ok oxå!! O som du säger,, deras (Johan o Hugo) tid kommer.. Gör vad som känns bäst o funkar för er!!

2012-08-20 23:01:25
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Yohannas.se

Huvudsaken ni hittar ert sätt o alla mår bra ju :)

2012-08-21 13:20:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
sofie

lite egentid är ju så skönt, men är ju helt naturligt om han tyr sig mer till dig om han är med dig hela dagarna! ja det är ju mysigt att de kan knyta sig an till båda föräldrarna, men äsch min pappa jobbade mycket när vi var små men nu så står jag minst lika nära honom som min mamma! så ta inte åt dig av sådana kommentarer!

2012-08-21 13:26:30
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0