1års kontroll på schemat.

Nej men godmorgon!
En grabb i familjen har levt rövare inatt igen, började redan runt nio tiden och sedan fortsatte det hela natten. Jag förstår verkligen inte varför ungen alltid haft så otroligt svårt att sova. Visst har det blivit bättre, men vissa nätter är det helt enkelt ett bakslag och sömnen uteblir typ helt.
 
Ettårskontroll väntas idag på förmiddagen, äntligen! Två avbokade tider och nu fick jag ett samtal igen att hon ville byta tid, men icke nu vill jag ha det avklarat. Kommer nog kännas konstigt att efter detta besöket så ska man inte dit förens till sommaren när han är 1,5år. Man har ju haft en ganska nära kontakt under första året som gått.
 
Dags att göra ordning sig och hemmet lite innan det bär av ut i vinterlandskapet - Godmorgon på dig och hoppas DU sovit bättre än jag ;)
 
 
Johans madrass används flitigt till lek och bus vareviga dag - Ja för vi tar fortfarande ett barn var nattetid.

Kommentarer
Jag

Din dotter är med i dagens kuriren :)

2012-12-06 09:54:20
Yohannas.se

japp, det gör vi också.. och så får det bli för en tid.. Det gör också att lillan inte kommer till mig mitt i natten och jag ska känna mig småstressad över att ALLA vaknar om lillen bökar för mkt.. Hoppas kontrollen går toppenbra!

Svar: Ja så känner jag med. Ebba sover också dåligt, och de hade väckt varandra annars. På detta vis så blir de liksom mest sömn känns de som.
Emmelie

2012-12-06 10:35:53
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Emma

Är det inte tråkigt att sova utan sin karl? :(

Svar: Det går faktiskt bra, jag har ju sällskap av Hugo ;)
Emmelie

2012-12-06 11:02:44


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0