Det stället kommer jag besöka igen.

Godkväll.
 
Att vara på öppnaförskolan var faktiskt en riktig hit! Fina lokaler och ett mysigt bemötande. Jag som var lite nervös inför att gå dit utan och känna någon upptäckte att folket som var där inte va så jätte tighta så man kände sig verkligen inte utanför. Trots att det är lite meckigt med sovtider och bussar så kommer vi absolut besöka de stället fler gånger framöver!
 
Vann faktiskt en tavla på en blogg här nu under dagen, skoj för jag vinner verkligen aldrig något. Blir en fin syskontavla med en bild på barnen och deras vikt och längd och datum när de föddes<3
 
Ska gosa ner mig under filten nu, är ritkigt skönt avslappnad efter kvällsmat bestående av en kopp julte och rostade mackor. Att Johan tagit slut på varmvattnet så jag fick duscha jättefort och i ljummet vatten behöver man ju inte nämna - Jag luktar gott iallafall ;)
 
Välkommen nya läsare! Glöm ej ni kan följa mig på bloglovin och glöm ej lämna avtryck så jag hittar till er med<3
 
 

Kommentarer
michaela- med syskon i magen ♥

åh. man ska verkligen våga gå till öppnis även fast det ibland tar emot att gå själv. vi började gå för ett par veckor sedan och visst tog det emot lite, men vilken hit. barnet får leka av sig och mamman får vara lite social :)

Svar: Ja men man är lite töntig när de gäller att besöka nya ställen utan att känna någon. Men jag kommer nog puscha mig själv att gå dit fler gånger, kanske redan idag =)
Emmelie

2012-12-11 21:15:52
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0