En trött fredagsmorgon.

Fredag!
Som man längtar efter denna dagen hela veckan, och helt plötsligt är den här igen. Jag känner mig riktigt trött idag även om Hugo sovit något bättre inatt.
Denna dagen förväntas det att bli uppemåt -20 grader här, så utomhus är vi verkligen inte mer än nödvändigt idag. Ja för även om det är otroligt vackert ute nu så är det lite väl kallt för att stanna ute mer än nödvändigt, barnen skriker för de är så kallt och då har jag ändå inviesterat i riktigt bra vinterkläder för dom båda.
 
Gårdagens ettårskontroll gick bra. Hugo fick självklart en okej stämpel i rumpan och ett stick i vardera lår, skrek gjorde han självklart men slutade så fort BVC sköterskan började blåsa såpbubblor för honom. 11,2 kg tung och 77,7cm lång, han följer alltså sin kurva precis som han ska och alltid gjort. Haha man kan inte låta bli att gämföra lite med Ebba som vid ett år vägde 10kg, fast då var hon ju nästan 1 kg mindre vid födseln också. - Stora fina Hugo!
 
Denna vackra utsikt hade jag igår när jag promenerade hem till min mamma en stund på eftermiddagen. Solen sken och snön föll och solnedgång på det - Fånga ögonblicket och njut!
 

Kommentarer
Mimmy

Underbar bild, så himla fint!
Och så himla söt lilljänta din på headern är, ser så busig ut! ^^,

Svar: Tack så mycket, =)
Emmelie

2012-12-07 12:57:18
URL: http://mimmyl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0