Småbarnstiden kan vara jobbig.

Sista veckan innan Jul, helt otroligt va fort tiden går.
Jag har inte köpt en endast julklapp, eller jo föresten jag har beställt några - räknas det?
Men eftersom vi åker till Borlänge på söndag så tror jag inte jag köper några klappar, det blir ju bara meckigt att frakta fram och tillbaka på tåg. Barnen får helt enkelt julklappar av oss när vi firar jul här hemma i Alingsås igen.
 
Det har vart ganska tufft de senaste. Ja Hugo är inne i nån period då han är ÄNNU mer mammig. Helst vill han konstant bli buren av mig och ha en hand mellan mina bröst (ja för så gör han när han gosar eller är trött)
Ingen annan funkar än mig, inte pappa, inte mormor - ingen.
Man blir knäpp, att inte kunna sätta ner honom knappt utan att höra ett illvrål och stora protester. Jag hoppas snart han ska kunna bli lite mer självständig igen så jag inte går in i väggen totalt.
Småbarnstiden har verkligen sina up and downs och jag hoppas innerligt denna period är över snart.
 
 

Kommentarer
FRIDA BERG

Fin blogg :)
Kolla gärna min!

2012-12-17 11:48:34
URL: http://fridabergs.blogg.se
Yohannas.se

Alltså jag vet inte om det där är nån pojkgrej? Jag tycker många jag känner som har pojkar, att när de var bebisar så dög BARA mamma? Å lite så är de ju som vuxna också? hahaha.. Min gosse tröstas helt klart bäst av mig också, men det beror nog mest på att det är jag som lärt känna hans behov bäst såklart eftersom jag är hemma.. Kanske odlar vi det själva, I don't know, men jobbigt är det - för man får ingen fri minut emellanåt när det blir sådär ju?? Hoppas det passerar snart, tjejen!!

Svar: Jo alltså de känns lite som om de kan vara så. Nämde detta på BVC och fick svaret med ett leende " Jo men han är en pojke vetu" Jag minns att Ebba var väldigt mammig som liten men inte på långa vägar som de är nu. Klart att de är lite så att de är JAG som vart hemma med honom men jag tycker han iaf borde kunna leka lite med pappa en stund eller så, men icke han blir helt hysterisk så fort min sambo försöker ta honom här hemma lite. Ja de är jobbigt, småbarnstiden har verkligen upp och nedgångar. Kram
Emmelie

2012-12-17 12:00:54
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Frida - Vita villan

har en Hugo som nu är lite över tre år och kan inget annat säga att det verkligen går upp och ner hela tiden. Har även en dotter på 14 månader som är inne i en mammafas just nu. Visst blir man galen emellanåt, men det är bara att bita ihop...
Stor Kram!
Frida

Svar: Ja de går upp och ner, vissa perioder är helt enkelt lite mer krävande än andra. Men en liten paus om dagen hade inte vart fel, klart jag älskar dom till månen och tillbaka ändå även om dom kan göra mig galen ibland ;) Ska in o kika din blgog sen ikväll =)
Emmelie

2012-12-17 13:02:49
URL: http://fridsingen.blogspot.com
Josephinewestling - Mamma till Vira - syskon på väg

ja fy bubblan var jobbigt det var..
jag började med att spy och blev även lös i magen så jag tog en imodium. klarade inte av att göra det båda samtidigt. hahaha.. herregud..
men efter 24 konstant spya för min del så var det över.. skönt!
dottern spydde bara i onsdags 5 månger så hennes är över. hoppas sambon slipper..

kram

Ida

du kan inte ha nån sele eller sjal så han sitter på din rygg under dagen när han vill vara nära... för då behöver du ju inte hålla i honom, men han är ändå med dig..

kanske nåt att prova !?

Svar: Ja jag har faktiskt en sele men jag kan fasen inte sätta på mig den själv :P Men kan va värt =)
Emmelie

2012-12-17 19:57:34
Marléne - mamma till Nova och Noel <3

Åh tack så mycket!!
Min son på 10 månader är också i nån fas. Väldigt mammig och svårsövd på kvällarna. Tröstar mig själv med att det är en fas, som snart är över.

Svar: Ja jag hoppas verkligen de är en fas och inte två små morsgrisar vi har =)
Emmelie

2012-12-17 20:21:08
URL: http://noelnovasmamma.blogg.se
Yohannas.se

Provar du med att han får göra något konkret, gå ut en stund - eller hitta på något där han blir helt distraherad och "glömmer" dig? Han får absolut inte SE dig menar jag :P så har vi "övat" iaf, och det är det enda som gäller, annars blir det gnissligt.... Inte säkert det är så för er dock ;)

Svar: Känns som vi prövat allt, för som du säger ser han mig så går de absolut inte. Ibland har de gått när han gått ut men ibland har han fått vända för han inte slutar skrika. Barn vet va dom vill :P
Emmelie

2012-12-17 20:30:50
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

hahaha... Ja man får vara envis som en gammal get om man ska vända det, och ibland orkar man bara inte ju :/

2012-12-18 09:34:13
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0