Söndag och lite sämre igen.

Godmorgon.
 
Ebba verkar sämre igen, trodde verkligen det var över nu men idag vill hon inte äta och klagar återigen på ont i magen precis så som hon gjorde i fredags. Jag hoppas så innerligt att hon inte börjar kräkas igen och att det faktiskt är över nu.
Tips på hur man kan komma på fötter och bli frisk igen? Här dricks blåbärssoppa och försöker äta "snällt" mot magen.
Min mage är heller inte riktigt bra än, suck vill ju kunna njuta om helgerna och hitta på något extra roligt med familjen.
 
Igår använde vi oss iallafall av den lilla energi vi hade och byggde vinterns första snögubbe. Innan har det ju vart för kallt men nu i med att graderna höjs så går det ju äntligen att bygga. Ebba var riktigt nöjd över sitt konstverk men säger att hon sovit dåligt inatt för att hon vart orolig för att den ska smälta. I morse när vi tittade ut så hade den mycket riktigt smält :(
Hoppas på några minusgrader igen så vi slipper slask som vi brukar ha gott om här i Alingsås..
 

Kommentarer
yasmine modell mamma och fru

krya på
bloglovinbyte?
kram

Svar: Kör inte bloglovinbyte utan följer de som intresserar mig.
Emmelie

2012-12-16 13:14:17
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
charlotte

hoppas hon blir bättre!

2012-12-16 20:57:26
URL: http://charlotteholst.vimedbarn.se
sofie

ja vi har haft plusgrader och blask här med, mycket bättre med ett gäng minusgrader så att snön ligger kvar. Vita mackor, ris, blåbärssoppa, morotssoppa och avslagen coca cola, det är vad vi kör på när vi har magsjuka här! Konstig ändå att hon mpr sämre igen....hoppas det vänder nu i natt och att hon mår bättre imorgon igen!
Olivia blir två år i mars! Kram

2012-12-16 21:52:13
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Yohannas.se

(gillar din kommentar om bloglovinbyte, jag är likadan, märkligt att skriva så tycker jag.. lite fjortisvarning där...?)

2012-12-17 12:22:46
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Om hon har ONT ännu så kan det ju bero på en massa saker såklart.. delvis kanske för att hon kräkts mkt och syran är lite för aktiv nu.. blä!! :( MAn bör ju undvika mjölkprodukter, eftersom de är slembildande och inte särskilt skönt när man är känslig.. Honungsvatten om du kan få i henne det? (dödar bakterier), kokad mat (ej stekt!), mild mat såsom lax och sånt som bara "glider ner" (i ugnen funkar ju också, sålänge det inte skapas en stekyta), potatismos (inte ris, lite väl "hårt!), osv.. Smååååå portioner och ofta.

2012-12-17 12:24:27
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0