Tre år och trotsen är ett faktum.

Ett försök till utelek med en tjej som helt plötsligt blivit lat och "är trött i benen", denna dam behöver göra av med massor av energi per dag.



Min annars så glada och söta dotter har förvandlats. De senaste veckorna har blivit värre och värre och jag vet ju vad det beror på men det är lika frustrerande iaf.
Hon är tre år och treårstrotsen är ett faktum, att hon dessutom nyss blivit storasyster och börjat få dela med sig av uppmärksamheten bidrar också. Enligt BVC är trotsen vid tre och sex år den värsta och antagligen är hon värre nu eftersom hon reagerar på lillebror med.

Ett antal gånger om dagen får denna lilla dam utbrott, hon skriker och stampar och lyssnar inte ett skvatt. Tårarna rinner och tre miuter senare lovar hon att dyrt och heligt lyssna på sin mamma.
De är så tråkigt att behöva bli så arg och ledsen flera gånger om dagen, men man kan ju inte göra mer än att stå ut och hålla på de regler man har. Gå på sin magkänsla och hoppas de man gör är rätt.

Och en tjej som jag ett antal gånger per dag överväger att sälja på torget..

 

Men jag älskar henne såklart villkorlöst ändå!


Kommentarer
Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Förstår precis hur du känner.

2012-01-05 09:39:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Stina

Oooj va ja känner igen dedär! Vi har haft vår beskärda del sen i somras o de höll i sig i tremånader kanske.. Puh, säger ja bara!!! Nu har vi de lugnt o skönt här hemma, nästan aldrig bråk o utbrott även om de fortfarande dyker upp ibland!

Dedär me lathet däremot e vi mitt i nu, han "orkar" ingenting som inte e kul, sover runt 13 timmar per natt o är alltid trött i benen.. Som en liten tonåring kan man säga :)

2012-01-06 09:01:45
URL: http://stinaohugo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0