En glad överraskning.

Igår regnade det så extremt vissa stunder, jag hade seriöst aldrig vart med om att det kunde regna så mycket. Vilken tur att precis under tiden då vi kastade ris och det skulle åkas häst och vagn så var det uppehåll och solen visade sig.
Idag hade jag väntat mig samma väder men vaknar till en blå himel och sol, det ger energi!
Får passa på att röja snabbt som attan här under förmiddagen och sedan ge oss ut till närmaste lekplats en stund, för när vädergudarna säger regn så brukar de inte ha fel dessvärre.
 
Har en fråga till er, vilka är ni? Hur länge har ni följt mig?
Finns det något ni hade velat jag skrev om? Iofs är ju detta en dagboksliknande blogg med inriktning familj så jag lär knappast ändra stuket.
Kram till er!
 
 
Finaste rosor som står på vardagsrumsbordet som jag köpte på lidl av alla ställen. På tal om blommor, behöver köpa nya till varje fönster och startade med ett par rosa orkider till vardagsrummet - vilket lyft!

Kommentarer
sofie

oj vilka fin blommor du hittade på lidl, lite oväntat allt!! tack tack för grattishälsningen för vår son, det värmer så! jag är ju nu här, men tycker det verkar vara en riktigt mysig blogg just som den är!!

2012-07-29 22:16:17
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Stina

Ja har läst din blogg sedan vi var gravida med våra första barn, och läser flera ggr om dagen nästan varje dag i princip!
Läser gör ja för att ja blir så inspirerad av ditt engagemang och din styrka!! Tycker bloggen e bra som den e men något ja speciellt uppskattar e de recept du lägger ut. De e alltid så enkla och smakar bra!

Filmen Act of Valor är en verklighetsbaserad film om några sealsoldater på ett speciellt uppdrag.. En annorlunda film och de kan va topp 3 av alla filmer ja sett! Ladda me gråtpapper för det kommer behövas....

2012-08-01 17:52:18
URL: http://stinaohugo.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0