Sommrig dag.

Redan kväll, sådanna dagar som denna gillas starkt.
När tiden rullar på och man hela tiden har något och göra. Att slappa och ta det lugnt är som bekant inte min starka sida under dagarna. Solen gör ju att möjligheterna till att fördriva tiden blir betydligt bättre med.
 
Började morgonen med en promenad till fotbollsplanen där hundarna kunde springa av sig ordentligt. Vi hade turen att hitta en hallonbuske så vi satt och gottade oss med bär i solen.
Lunch hemma tillsammans med lillasyster och sedan vidare till lekplatsen där vi träffade Therese o henes två pojkar.
Lyckliga Ebba fick avsluta eftermiddagen med ett dopp i lillasyrrans pool, hon skrek och var alldeles blå om läpparna samtidigt som hon hackade tänder , men hon frös minsann inte ;)
 
Stegräknaren verkar fått fnatt, för varje kväll när jag ska kolla den har den nollställts. Undra om den kan göra det automatiskt vid nån viss tid om man råkat komma åt nån knapp?
Nåväl sista gången jag checkade så stod den på 12000  steg så jag klarade mig även denna dag över den magiska gränsen.
 
Godkväll gott folk!
 

Kommentarer
Stina

Åh, hallon! Vad gott... Du e duktig som går så mycket! Ja e alldeles för lat av mig..

De vet inte vad som är fel på hans mage och ja blir lika förbannad varje gång han ska undersökas! Sjukvården här är katastrof, igår var det värre än vanligt! Ja ska skriva hur de gick till nån gång på bloggen men ja har aldrig tid att sitta så länge i lugn o ro ;) du vet ju hur svårt de är att sitta en längre stund me två små änglar :)

2012-07-24 22:13:31
URL: http://stinaohugo.blogg.se
Daniella - Nageltokig mamma!

Emmelie kolla klockan på stegräknaren! när klockan är 00:00 så börjar ju en ny dag å då nollställs den ju. så om klockan går fel så kan de ju vara det som är lurt ;)

2012-07-26 11:40:46
URL: http://dellisch.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0