Tanken var god.

 
Wow uppehåll så vi tvingar min bror ta oss en sväng med båten. Jättebra idé faktiskt. Tanken var god men det gick sisådär.
Hugo var övertrött och satt bokstavligttalat satt  och sov medan jag desperat försökte få honom att vara vaken eftersom jag visste att somnade han då så skulle han somna alldeles för tidigt på kvällen.
Ett par 100 meter bortåt ån så dör båten och vi driver. Panik hade jag men visade inget för barnen. Soppatorsk antagligen men vi valde att vända tillbaka efter att ha stått i säkert 10 minuter och försökt få igång båten och inte driva in i närliggande båtar.
 
Nästa gång ska jag se till att Hugo nyss sovit och att någon annan kör båten än brorsan. Någon med liite mer tålamod och aningens mer kunnig. Då kanske vi kommer ut till självaste sjön och inte bara åker omkring i ån som leder dit ;)
För det är en fin båt med liten sovhytt och det hade nog vart kul och fått upp farten lite mer ute på öppna vattnet. Premiäråket för dom båda blev det iaf!
 
Och btw, Hugo somnade o somnade sedan helt slut för natten strax innan halvsju. Men men är man så otroligt förkyld som han är så behöver man kanske sova lite extra.

Kommentarer
Rebecka

Men se till att få låna båten då så kan min victor køra den! :)

2012-07-10 06:27:42
URL: http://rebeckalandin.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0