Sommarlov!

Sommarlov för Ebba, enda tills Augusti! Är bara vädret okej så kommer det inte bli några problem att ha något och göra här hemma. Värre blir det om det regnar som tusan för då vill man ju inte vara ute några längre perioder.
Avslutningen de anordnat var så fin och precis som en riktigt skolavslutning, hon går på musikförskola och allt är så bra ordnat och det märks att de verkligen gillar det=)
Barnen sjöng och tog i enda från tårna och vi klarade oss från regnet som annars fallit konstant hela dagen.

Snabbt som attan damp denna kommentaren ner och jag blir så sur.

kan ju informera dej om att det inte är finare ordnat än någon annan stans, musik dagis eller inte så sjunger barnen hur fint som helst, kan inte påstå att eran va finare än någon annan, eller att ditt barn sjunger bättre för det.

På riktigt har jag någongång påstått att vi har det bättre eller att barnen sjunger bättre för att det är en musikförskola?
De lär sig matte, språk osv genom musiken, och de är typ det de går ut på. Dumma människor finns det gott om!!

Sommarlooooov!!


Kommentarer
Anonym

kan ju informera dej om att det inte är finare ordnat än någon annan stans, musik dagis eller inte så sjunger barnen hur fint som helst, kan inte påstå att eran va finare än någon annan, eller att ditt barn sjunger bättre för det.

2012-06-13 08:08:12
Frida

Men va fan på ren svenska?! Vad är det för fegisar som lämnar såna meddelanden? Skriver man inte under kan man lika gärna strunta i att skicka det.

2012-06-13 20:55:54
URL: http://elskebarn.blogg.se/
Helena

Psykvarning på det första anonyma inlägget... hur mår du egentligen??? Fy fan så dåligt att måsta sänka någon annan för att försöka må bättra själv! Skaffa hjälp tycker jag!!!

2012-06-14 20:47:07
karro

Skrev Emelie att det skulle vara bättre ordnat än någonannanstans? Nej!

Skrev Emelie att hennes barn sjöng bäst? Nej!

Men det är hennes blogg o hon skriver va faen hon vill!!!!!!!!!

2012-06-15 00:28:57
Lisa

Men snälla. Klart hon får skriva vad hon vill. Sen kanske den anonyma kommentaren inte var så genomtänkt kanske, men att det är som Helena skriver psykvarning?Herregud eller?behöver ju inte gå till överdrift heller. Lite lågt att be någon söka hjälp för en sådan kommentar..hur mår du själv Helena kan man ju undra då??!!



Såklart alla barn sjunger fint utan tvekan...fortsätt skriva så bra, som du gör Emelie.Lägg ingen energi på strunt. Tiden är för värdefull för det!

2012-06-15 14:18:15


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0