Ännu ett besök på sjukhuset?

Hej måndag och ny vecka!
 
Magontet fortsätter hos Ebba och hon vaknade runt fem tiden och skrek av smärta. Invänar att vårdcentralen ska ringa upp för jag är faktiskt orolig för henne när hon har så himla ont. Igår på sjukhuset så kom liksom magontet lite i skymundan efter att de upptäckte att hon faktiskt hade halsfluss. De trodde att halsflussen och magontet kunde ha ett samband men de sa även att de inte kunde utesluta blindtarmen.
Nej hellre kollas upp en gång för mycket än en gång för lite!
 
Hoppas kunna hinna med en heldel träning denna vecka för nu var det ett par dagar sedan sist och jag vet att om jag väntar för länge blir det bara tyngre att gå dit gång för gång.
Synd att Ebba inte mår bra, annars ser det ut att kunna bli en fin dag och en promenad hade nog suttit fint.
 
Dags att sätta igång expressomaskinen vi fyndade nu i höst, ger en lite lyxig känsla att kunna göra sånna hemma =)
 

Kommentarer
Pia-Maria

Åhh hoppas det inte är magsjukan.
Våran 5 åring insjuknade påskafton i år med hög feber och jätteont i magen. De förberedde för blindtarmsoperation för sänkan låg på 316 så de visste att det var en kraftig infektion i kroppen. Dock visade sig att det var lunginflammation. Värken i magen berodde på att köttlarna värkte. Hoppas att det inte är blindtarmen på lill-tjejen. Vi hade tur att dom röntgade innan de opererade.
Krya på er!

2012-11-12 14:47:08
URL: http://www.villabyggarna.se/pia-maria
Linda-Mamma till Alfred

Åh hoppas att det inte är ngt allvarligt..Ja tur att det gick så bra som det gjorde. Eftersom man knappt hörde krocken, det var ju mer en påkörning iom jag inte fi k stopp för att det var blixthalka så Alfred märkte knappt ngt, så det var skönt..

2012-11-12 19:48:29
URL: http://hummingbird.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0