Egentid.

Måndag och ny vecka framför oss och Hugo började dagen med att slå upp sina blå klockan fem och därefter vägra somna om.
Idag står det BVC besök på schemat, ettårs sprutorna som ska tas och det känns inget vidare eftersom han blivit dålig med feber de två andra gånger han tagit dom.
Ebba hon ska äntligen få komma tillbaka till dagis efter förra veckans sjukdom och nu ska hon dessutom få prova på att gå fem timmar om dagen, tre dagar i veckan istälelt för tvärtom. Det innebär att hon får vara med och äta lunch och vara med ute och leka lite innan det är dags att gå hem igen.
 
Igår tog jag och Ebba en välförtjänt egentid tillsammans. Jag har sagt gång på gång att vi måste få gjort något bara hon och jag men det har helt enkelt inte blivit av. (Och hon har heller inte velat direkt eftersom hon är så pappig)
Vi tog oss iväg på bio och såg Lilla Anna och långa farbron, en perfekt lång film på 45 minuter. Så vi mumsade popcorn och drack dricka bara hon och jag.
Självklart ska det alltid bli lite krångel när jag är i farten, efter att vi satt oss och kollat på reklmen ett x-antal minuter så släcks det ner och jag inser att vi är på fel film! Haha så vi springer snabbt ut igen med våra grejer och in på rätt salong ;)
 

Kommentarer
Yohannas.se

Åh, hoppas det gick bra hos BVC! Tänk såhär: ju mer reaktion, desto bättre jobbar hans immunförsvar.. det hjälper liiiiite i plågan! :/

Svar: Blev avbokat, grr hon avbokar jätte ofta besöken. Så trist när man ställt sig in på något mentalt.
Emmelie

2012-11-19 11:35:31
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Helena

Åh vad mysigt, borde också gå på sånt med min fyraåring. Inte mycket egentid med henne nu när lillebror finns. Var gick ni?

Svar: Svårt och hitta tiden eller hur? Vi gick på bion här i stan =)
Emmelie

2012-11-19 22:55:41
Yohannas.se

VA??!! Men gud, vad är det för kluddig bvc-sköterska?! Finns det ingen annan på samma bvc?

Svar: SKit segt, nja alltså nu efter ett år så ses man ju nästan aldrig så kan lika väl ha kvar´na ;)
Emmelie

2012-11-20 07:10:05
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0