Inte direkt någon god morgon alls..

 
Godmorgon. Nej ingen godmorgon alls, Hugo har verkligen inte vart tillfreds alls inatt. Han har i nästan tre timmar bara legat och vdridit och vänt på sig, skrikit ochbara sovit få minuter innan han dragit igång igen. Jag nekade honom att ligga och snutta på mig nämligen, och det gjorde nog det hela värre för honom. Men en gång MAX om natten får han bröstet, för det är slutammat nu egentligen för min del.
Tänk att han är dryga året och fortfarande på många vis sover sover som ett litet spädbarn. Sen finns de de som har turen och får en unge som sover nätterna igenom (Della min kära syster tex)
Haha nej de där med sömn är mina barn inte så jätteduktiga på.
Men självklart älskas de till månen och tillbaka ändå, men jag ska inte ljuga och försköna allt för det ÄR tufft när man inte får sova.
 
Ser till att försöka hitta på saker och göra idag så jag slipper känna av tröttheten för mycket.
Dags för frukost här hemma, och jag hoppas ni fått en fin start på nya veckan.
 

Kommentarer
Stina

Ja har en fundering, kanske är det bäst att sluta med bröstet helt? Annars kanske han ligger och försöker tills han får bröstet, sen ligger och försöker igen för att få tillbaka det?
Om du slutet helt har han inget att "kämpa" efter och eftrr en kämpig tid (men kämpigt e det ju i vilket fall)t kommer han ju glömma bort att han vill ha bröstet..
Det är vara en tanke som slog mig :)

Ja beundrar din ork och ditt tålamod!

Svar: Japp jag ska. Tanken är verkligen att jag ska lägga av helt (och har tänkt göra ett tag) Bara det att de är så himla lätt o ge vika nattetid när man redan är så sjuukt trött och vet att de brukar lugna honom lite..
Emmelie

2012-11-05 14:54:28
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

kan bara säga att jag vet precis hur det känns... Emma sov inte heller på nätterna.. om man borser från första månaden - för att invagga oss i en falsk trygghet...
En sån sak jag kan känna lätt panik över nu när nästa barn är på g!

2012-11-05 15:22:16
URL: http://nastanperfekt.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0