Snart dags för helg.

Fredag, klingar riktigt bra i mina öron faktiskt.
Här har det blivit förkyllt hos Hugo och det snoras och hostas en heldel, igår hade han tillochmed lite feber. Håller tummarna hårt att det inte blir mer en just en vanlig förkyldning, sjuka barn är inget jag vill ha nu i helgen.
 
Det händer så mycket hos Hugo nu i utvecklingen. Han blir stadigare och stadigare och kan nu stå själv ganska länge utan att ramla och att gå 4-5 steg bemästrar han också.
Känner mig riktigt glad över att jag valde att vara hemma ett tag till med vårdnadsbidraget eftersom föräldraledigheten snart är över. Hugo är riktigt, riktigt mammig och jag tvivlar starkt på att han skulle vara redo att börja dagis redan, det hade blivit mycket jobbigit isåfall det är jag ganska säker på.
Börjar dock känna mig aningens rastlös att "bara" gå hemma, så jag planerar på att kolla om man kan plugga lite på distans för att ha något att göra samtidigt. Jag påbörjade ju en undersköterska utbildning för ett x antal år sedan och jag fullföljde den aldrig helt. Därför går tankarna kring att kanske försöka sig på ett eller två ämnen till där.
 
Hoppas ni får en fin start på helgen!
 
 
 

Kommentarer
maria

Vad skönt att få vara hemma länge!

2012-11-09 12:24:54
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Camilla

Premiärkikar in. Vilken duktig liten kille du har därhemma :)

2012-11-09 21:04:56
URL: http://millansmemoarer.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0