Dags att ta tag i det snart.

Freeeeedag!
Ingen vidare god natt inatt om man säger så, för vissa nätter strular lilleman mer än vanligt och så var fallet inatt. Han vred och vände på sig, gnällde, spottade ut nappen och visste inte alls hur han skulle komma till ro.
Åh va jag önskar mig att han snart börjar sova, men jag måste ta tag i nattammningen med. Orkar bara inte, för jag vet vilket helvete det kommer bli om jag nekar honom den enda tryggheten han har om natten. Ebba var aldrig några problem att sluta amma, henne bytte jag bara bröstet mot nappen och så fick hon ligga nära ändå, det funkar INTE på Hugo för han är smartare än så ;)
 
Förhoppning om fint väder idag och mycket utevistelse, kanske liten träff av släkt som det brukar bli på fredagar av någon konstig anledning.
 
Ha en mysig dag, dags att mata mina huliganer!
 
Ebba bland höstlöven

Kommentarer
sofie

stackars dig! kan inte vara lätt att ha en liten kille som inte vill sova om nätterna och jag förstår då verkligen att du dra för att ta kampen om nattamningen, men du får tänka på hur skönt det kommer bli när det är över! jag hejar på dig! har inte bvc något tips som kanske kan gör att det underlättar?
åh 3 timmar om dagen, jag då förstår jag att det mest blir stress. Olivia går fem timmar tre dagar i veckan istället och det är perfekt tycker jag.
Hoppas ni får en bra fredag med släkten! kram

2012-10-12 09:16:08
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0