En Ebba-dag.

Det blev helt enkelt en bra dag idag.
 
I förmiddags kom lillassyter Olivia på besök och vi gick tillsammans med barnen ner till torget och köpte lite frukt. Ebba fick även möjlighet att testa cykla på sin vanliga cykel, annars tar hon ju alltid sin balanscykel vart vi än går. (Världens bästa köp btw) men idag fick hon chansen att provcykla den andra och det gick väl sisådär. Balansen har hon faktiskt ganska bra och kunde cykla ett par meter själv men den är så mycket tyngre så det var lite svårt för henne ändå.
 
Resten av dagen spenderade vi med en kompis och Ebba fick även då chans att visa sina kunskaper genom att hjälpa Becka att byta till vinterdäck på bilen.
På bibblan hade dom höstlovsaktiviteter och eftermiddagen spenderade vi där tillsammans och pysslade.
Detta har helt enkelt varit en dag som uppskattats väldigt mycket av min fina dotter.
 
 
 
Bjuder på gårdagens lekplats bilder tillsammans med min vän och hennes barn. Hugo och Melker än nästan jämngamla med endast två månader mellan dom. Dessa grabbar kan nog ha kul tillsammans och de har redan börjat uppskatta varandras sällskap.
 
Sorry för bildernas kvalité , vet inte vad jag lyckades med.
 

Kommentarer
La Candida

Åhh jag vill också köpa en balanscykel nu! Tänkt på det ett tag, men nu ska jag verkligen göra det. kanske blir lättare att få hem Leon från dagis då :)

2012-10-31 21:51:31
URL: http://vimorina.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0