Ett framsteg för oss.

Godmorgon!
 
Hugo har endast ammat EN gång inatt, förstår ni vilket framsteg det är för oss? Han som brukar sitta fastklistrad från tidig natt till tidig morgon. Jag inser att jag kanske ser ett slut på detta , och sålänge det är så lite som en gång så stör det mig inte så mycket faktiskt.
Är ändå ganska trött eftersom han var vaken och inte riktigt kunde somna om inatt, men han gallskrek inte och det är helt klart en stor förbättring.
 
Funderar på en promenad i samband med lämningen med Ebba, kanske för den kalla luften mig att vakna till liv? Så kan Hugo sova i vagnen medan och hundarna får sig samtidigt en lite längre promenad. Får ragga lite sällskap för det är rätt skönt att ha någon och gå med och samtidigt snacka lite skit sådär på morgonkvisten.
 
- Bra start på denna morgon iallafall, härligt!
 

Kommentarer
Yohannas.se

Jihuuuuuuuuu, gud vilken lättnad!! Något ni gjorde annorlunda, eller det bara föll sig så att han verkade mer nöjd???

Svar: Tyvärr var denna natten "som vanligt igen" Men vi försöker få honom sova endast två gånger på dagen (svårt eftersom han krånglar så nattetid)Hoppas på bättre natt inatt =)
Emmelie

2012-10-24 22:20:26
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Endast 2ggr? Oj, hur mkt brukar han sova annars? När lillan var 1 år bytte jag till en LÅNG vila mitt på dagen, då sov hon mycket bättre på natten.. Tog några dagar, sen funkade det.. Vågar ni prova också kanske? Att underhålla honom rejält när det börjar bli sovtid, och sen försöka få en paus typ 12-14 eller nåt sånt.. så kanske han sover bättre? Eller två väldigt korta pauser isåfall? Så är han nog tröttare på natten, vännen?

Svar: Hugo brukar sova tre gånger, men cirka 30 min per gång typ så de blir ju bara ca 1,5-2 timmar per dag. Nu sover han endast två gånger, och han är sååååååå trött. Skriker o somnar nästan sittandes tillochfrån under dagen, så att ta bort till en gång går inte :/ När han väl börjar sova bättre nattetid så kan man nog tänka på det.
Emmelie

2012-10-25 09:09:45
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Anonym

Ja lillan var likadan, det var kaos när vi skulle ändra.. jag försökte först skjuta på sovtillfällena lite lite i taget och sen tillslut kunde jag minska dem.. det är ett pussel, å ni gör det som känns rätt och som ni orkar med <3

2012-10-25 10:04:11


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0