Regnig och grå tisdag.

Nuförtiden när man kliver upp så är det fullkomligt kolsvart ute och det är först nu vid åttatiden som det faktiskt börjat ljusna, mysigt kan vissa tycka men jag hör inte till den skalan som gillar det. Med en bebis som inte sover som han ska så behöver man liksom ljuset för att vakna till liv lite iallafall.
Eftersom det blåser och regnar ute så funderar vi på att vara hemma från dagis och ta dagen lite mer som den kommer och slippa stressa med hämtning och lämning. Ebba är nog hemma cirka 1-2 gånger i veckan nu när jag är mammaledig. Hon klagar inte dock, hon har gärna hemmadagar med lillebror och mig.
 
Dags att hoppa ur mysbyxorna och röja undan här hemma medan Hugo sover lite, sedan får vi helt enkelt se vad denna regninga tisdag har att erbjuda.
Hoppas du får en kanondag och glöm förtusan inte min tävling, jätte få som tävlar så vinstchansen är stor.
 

Kommentarer
Camilia ...

fin bild. känlsa =)

2012-10-09 15:31:39
URL: http://camilia.blogg.se/
sofie

ja nu börjar verkligen det mörkna mer och mer, men hur går det med hans sömn? vet att du skrev tidigare om ev allergi eller något med hans nacke? Det är så olika från stad till stad, men får alltså Ebba vara på dagis fullt trots du är mamma ledig? mest bara nyfiken hur det är i er stad!

2012-10-09 22:43:30
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0