Söndag mitt i natten.

Att hålla på och ställa om klockan måste vara jävulens påfund tror jag. Ja vi med morgonpigga barn får helt plötsligt barn som går upp mitt i natten. När Hugo började piggna till vid fyra tiden så ville jag bara dö, när klockan var fem var det helt kört och få han att somna om och när jag kom ner till köket så fick jag förklaringen - klockan har ställts tillbaka.
Varje gång det ställs om så är det problem med att få ordnign på rutinerna igen, nepp jag röstar på samma tid året om.
Vad tycker ni?
 
Ett stycke förkylda ungar denna morgon, men idag måste vi hitta på något lite skoj tillsammans eftersom gårdagen spenderades hemma och inne nästan hela dagen. Det var kallt och rått ute igår och vinterns första snö föll
(till Ebbas stora förtjuselse)
Igår gjorde vi iallafall årets pumpa, och vi hade fått beställningen av Ebba att göra en riktigt hemsk en. Resultatet blev faktiskt helt okej och nog ser den läskig ut?
 

Kommentarer
Mamma Wild ❤

Jag kan faktiskt hålla med där, samma tid året om :}

Svar: Haha bra där!
Emmelie

2012-10-28 10:55:51
URL: http://mammawild.blogg.se
michaela- med syskon i magen ♥

haha..jag tror inte det är många småbarnsföräldrar som skulle motsätta sig ditt förslag på att skippa klockomställningen. så dryyyygt!

mysigt det ser ut att fixa med pumpa. sånna traditioner man får ta upp nu när sonen blir större (iaf nästa år, han blir två i januari :)

Svar: Ja fy faan, samma tid året om NUUUUU! ;)
Emmelie

2012-10-28 11:18:49
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
La Candida

Håller helt med! Tycker et borde vara vintertid året om, den som är normaltiden från början så att säga. Bävar inför läggningen ikväll :(

Svar: Hugo slocknade typ 18:10, han brukar alltid somna typ 18:45 så i nya tiden kunde jag hålla han vaken lite längre iaf, men bävar för att kliva upp mitt i natten igen :(
Emmelie

2012-10-28 14:16:58
URL: http://vimorina.blogg.se
sofie

ja vi har ju två barn som sover ganska länge på mornarna så vid tio i sju(ny tid) vaknade olivia och det är ju helt ok att gå upp! Men av smidighets själ så absolut, samma tid året runt!
hu vilken läskig pumpa, det gjorde ni bra!

2012-10-28 14:28:15
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Mamma Wild ❤

Tack så mycket! :}

2012-10-28 15:20:19
URL: http://mammawild.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0