Recept och gnäll.

Natten har varit hemsk! Och sedan halvfyra har Hugo skrikit konstant för jag vägrade ge honom bröstet eftersom jag får så sjukt ont i ryggen av att ligga så han kommer åt. Jag är helt slut och vill nästintill bara stänga in mig o gråta, helt sjukt va stor betydelse sömn har.
Orkar inte gnälla så jag bjuder på recepter istället.
 
 
Du behöver:
Potatis
Morötter
Purjolök
Grädde
Grönsaksbuljon
Lax
Torsk
 
Skar potatisen o morötterna  och purjon i lagoma små bitar och hällde på vatten och buljontärning. Lät koka tills de började mjukna.
Hällde sedan i en skvätt grädde, la i den skurna fisken och kryddade med salt och citronpeppar.
Super enkelt!
 

Kommentarer
Stina

Låter gott! De ska ja testa nån dag :)

De e en envis liten kille ni har,, ja har inte ammat så länge med någon av mina barn men ja kan förstå din känsla vad gäller sömnbrist! Milli har kommit ur sin lilla period o sover ok igen. Hon vaknar en del o vill ha napp lr kramar, men somnar alltid om igen direkt (lr nästan alltid) så det känns ok. Ja måste bli bättre på att lägga tillbaka henne i hennes säng på natten men oftast e ja så trött att ja somnar me henne på mig direkt ja tagit upp henne! Inatt satt ja uppe me rapport, drog i mig så många redbull att ja inte kunde somna. Sen vakna hon vid halv sju o hade lite feber (tog ju sprutor igår). Ja e halvt död

2012-09-19 09:16:31
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Sandra på Ön

De där nätterna med lite sömn är hemska och värre är nästan dagen efter. Har glömt (förträngt) hur pyton det kändes en del dagar.Hoppas att ni får en fin dag.

2012-09-19 12:47:44
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Sofie

Stackare, inte alls lätt kan jag tänka mig att få en envis lite pojke sluta att amma. Men kämpa kämpa den envisaste vinner alltid!

2012-09-21 22:07:52
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0