Glass till frukost!

 
Igår testade jag på att göra fruktglass, mixade helt enkelt olika frukter (melon, mango och hallon) och frös sedan in. Ebba har ju väntat länge och självklart fick de provsmaka varsin "glass" efter frukosten. Verkar vara minst lika uppskattad som vanligt glass och tusen gånger nyttigare. Att de var ett rent helsike att förska få ur dom ur plasten behöver vi ju inte nämna, fick skära ut dom.
 
Annars skiner faktiskt solen idag och vi hoppas att den stannar hela dagen så vi kan vara ute och få lite välförtjänt frisk luft. Ska börja röja i ordning nu här och dessutom förhoppningsvis få hinna prismärka lite mer kläder som jag ska lämna in att sälja på barnloppisen som är på lördag.
 
Önskar er en godmorgon!

Kommentarer
Christine

Ett lätt sätt att få ut isglass ut plastformarna är att spola lite varmt vatten över dem. Funkar alltid för mig! Texta att ha i hela frysta blåbär eller hallon, för det blir väldigt snyggt och gott!

Svar: Tack för tipset, att jag inte tänkte på de =)
Emmelie

2013-04-25 11:17:44
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Lyxigt med glassfrukt till frukost.

Har en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse. Avslutas 27/4. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

2013-04-25 21:02:37
URL: http://lottizdays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0