Saker överallt i detta hem.

Godkväll.
 
Många av er andra bloggare tar sånna fina bilder på erat hem, och det slår mig varje gång hur tusan ni kan ha det så rent med små barn? Ställs liksom allt i ordning och kort knäpps fort som bara den?
Jag tycker verkligen inte jag gör mycket annat än att lägga tid på att städa, plocka osv och ändå blir det kaos här hemma på två röda.
Hur mycket tid lägger ni ner på hemmet dagligen?
Jag saknar ju diskmaskin och har ingen tvättmaskin i detta huset utan få gå ner i källaren i ett annat hus, det drar ju ut lite på tiden.
 
Nu ska här hoppas in i duschen och jag ska göra lite ansiktsmasker och sedan måla naglarna i någon ny färg, en myskväll med mjukiskläderna helt enkelt - Efter städningen..
 

Kommentarer
Ida

Säg åt barnen att plocka undan om dom har lekt färdigt där... annars kommer du kasta grejorna...

fast man kan ju bara gömma dom nånstans ett tag så dom fattar, om man inte plockar bort så har man inga leksaker liksom...

Svar: Självklart måste dom städa efter sig, men de slutar med att jag får hjälpa till i vilket fall som helst. Men som sagt, de måste städa. Hugo har ju inte riktigt fattat grejen än dock :P
Emmelie

2013-04-22 20:53:30
Maria - mamma till Liam ☆

hos oss är det nästan alltid kaos! känns som att man inte gör annat än plockar efter liam.. brukar ändå försöka hålla rent när han somnat på dagen och för natten. men det är inte alltid man orkar :)

sv; jag tycker att det blev så himla mycket bilder på honom. speciellt när man googlar hans namn. var inte säker på att han skulle uppskatta det i framtiden. lägger fortfarande upp bilder på honom framifrån i bloggen ibland, men inte alls lika ofta.

Svar: Ja jag kör samma här, på kvällarna är allt borta och på dagarna när han sover. Försöker även att de ska plocka upp när de lekt klart med en sak innan de får ta fram något annat.
Emmelie

2013-04-22 20:55:43
URL: http://fashionstars.blogg.se
Anna

Så där ser det ut hos oss också!

2013-04-22 21:25:50
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0