Segstartad.

Gomorgon.
Sitter tillsammans i soffan och kollar barnkanalen, längtar extra mycket till sommaren eftersom dom fiskar krabbor just nu. Det är något jag vill att Ebba ska få testa i sommar, vi måste helt enkelt planera in ett besök till havet.
Hugos ögon tycks vara lite bättre nu så nu kan vi nog besöka öppnaförskolan igen om vi vill, läser man på sjukvårdsrådgivningen står det att barn får vara på dagis så länge det inte kletar för mycket.
 
Ser fram emot ikväll då vi ska ge oss ut och köra utomhusträning igen, fram tills dess finns det inte många planer alls. Ska krypa ner under filten i soffan med barnen och fortsätta kolla på barnkanalen nu, en segstartad tisdag.
 

Kommentarer
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

kan vara härligt att vara segstartad ibland :) vi var tvärtom redo och klara redan klockan sju (tiiidigt uppvak idag!), men det kan också vara skönt då och då :)

Svar: Hehe Hugo vaknade typ fem men slumrade lite till sex och sedan gick vi upp, kände inte för att stressa bara. Fast blev snabbt uttråkad så vid strax efter nio var vi på väg till öppnaförskolan ;)
Emmelie

2013-04-16 09:40:35
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

åh spännande att fiska krabbor!

sv; jag tror att bara man bestämmer sig för det så går det :) jag har väldigt lite tid för att övningsköra. hade vi inte haft liam hade jag garanterat haft körkortet nu. det blir ett jäkla pysslande att hitta körtider. speciellt eftersom körskolan inte är öppen på helgen. men nu är det inte långt kvar tills jag har körkortet i min hand :)

2013-04-16 09:57:24
URL: http://fashionstars.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0