Dagen D.

Herregud vilka drömmar mina nätter bjuder på!
Igår drömde jag riktigt verkligt om jordens undergång och vaknade smått panikslagen och trodde det var på riktigt! Inatt drömde jag istället att jag låg inskriven på förlossningen för igångsättning och födsel av vårt tredje barn, även idag var drömmen riktigt verklig.
Haha jag tänkte skriva att jag hoppas på sanndrömmar eftersom jag i framtiden gärna vill ha ett till barn men tar tillbaka de där eftersom jag även drömde att jorden skulle gå under.
 
Idag planerar jag att på bästa sätt försöka få tiden att gå här hemma innan det vid elva är dags att dra iväg för första dagen på dagis.
Mitt i Hugos vanliga vila har vi själklart fått tid, blir spännande och se om han ens orkar hålla ögonen öppna utan att få ett sammanbrott.
Tänka sig, idag är stora dagen!!

Håll nu tummarna för en bra inskolning, jag är jätte nervös inför hur morsgrisen ska klara detta.
 

Kommentarer
Sabina- mamma till Meya-2010 & Charlie-2013

Meya va också en liten morsgris och hon va bara 1 1/2 när jag skolade in henne på förskolan. Var beredd på världens jobbigaste och längsta inskolning men det gick verkligen kanon bra. 2 dagar var jag med henne, 2a dagen va jag bara med 1 timma o sen va hon själv nån timma. Det är först nu när hon är lite äldre som det ibland varit jobbigt för henne när man lämnat ibland. Tror och håller tummarna att det kommer gå bra! :)

2013-08-06 08:02:43
URL: http://sabinavictoria.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0