Det blir jobbigt att släppa taget.

Godmorgon.
Eller ja god och god , jag har ont i magen och mår lite illa och det har jag gjort sedan jag unnade mig en räkmacka på ett café igår. Illamående är det absolut värsta jag vet och är alltid fullkomligt livrädd för att kräkas, det är nog min absolut största fobi här i livet, magsjuka!!
 
Första dagen på dagis igår och det gick bra.
Hugo var nöjd om jag var vid hans sida hela tiden men var väldigt trött och inte riktigt samma energi som i vanliga fall på honom eftersom det var mitt i hans sovtider.
Idag är planerna att vi ska vara där två timmar och passa på medan dom är ute. Jag tror att det kommer bli riktigt jobbigt för mig när det är dags att försöka lämna honom för första gången, att våga lämna iväg ansvaret helt till någon annan. Någon som inte förstår vad han vill säga med sina mycket speciella utryck, nej fy detta ÄR jobbigt!
 
Ska lägga mig framför barnkanalen och mysa lite med barnen, man får passa på medan det är någorlunda stilla.
Regnet hänger i luften och det är mörkt, fy jag vill verkligen inte att hösten är på väg redan..
 
 

Kommentarer
Madeleines.se - Fotoglad Tvåbarnsmamma

Heja heja heja! Bra jobbat :D

2013-08-07 12:14:34
URL: http://madeleines.se
Paula

Du måste ha rätt inställning! Säg till dig själv "detta kommer gå bra, Hugo kommer fixa detta och personalen har haft tusen inskolningar!" Bara du har rätt inställning så märker Hugo det och kan släppa dig bättre:) tänk inte "hur ska det gå?" Tänk "det kommer gå hur bra som helst!"

2013-08-07 13:59:07
michaela ♥

usch ja. visst är det jobbigt när ens lilla ska börja förskolan. hatar att lämna över uppfostran och ansvar på någon annan, jag vill helst sköta det själv. men nu är det som det är och förskola ska dom ju börja på.. hoppas att det blir en riktig dagiskille av hugo :)

Svar: Ja det känns riktigt jobbigt <3 Idag är det nog dags att försöka smyga ifrån en stund..
Emmelie

2013-08-07 20:16:02
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0