Fredagskänslan.

Fredagskänslan börjar infinna sig mer och mer här hemma och nästa vecka kommer den nog kännas på riktigt för första gången på snart två år.
Helt otroligt att jag börjar studera igen på onsdag! Känns pirrigt och roligt på samma gång, kommer sakna mina gamla klasskompisar från skolan men jag hoppas verkligen jag hittar någon ny att umgås med.
 
Vi sitter här i soffan och myser framför barnkanalen, barnen med sina favoritflingor i en skål (perfekt för dom att sitta och plocka med och ger mig lite mer chans till lugn och ro innan kaoset drar igång)
Himlen är återigen grå idag och jag är väldigt tacksam vi tog vara på vädret igår och drog ner till Nolhaga för lite lekparkslek och för att kika på djuren, perfekt ställe de där.
 
Tycker det är så tyst här inne, trots att läsarantalet ökar så gör då inte kommentarerna det. Det är ju så mycket roligare och skriva om man får någon form av respons på det man delar med sig av. Har några flitiga människor som lämnar avtryck då och då - kram till er!
 
 
Hur söt är han inte i sin dress från Me&I?
 
 

Kommentarer
Evelina

Gud va stor Ebba har blivit, helt galet egentligen! Hugo med såklart men kan inte fatta att det har gått så många år sedan du berättade att du var gravid första gången <3

Svar: Ja Ebba har också vuxit som bara den, hon har blivit så lång och smal <3 Ja tänk, du var den första som fick veta <3
Emmelie

2013-08-16 07:19:23
URL: http://ourwedding.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0