Lördag och loppis!

Godmorgon på er alla.
Jag har sovit dåligt pga att de är så himla varmt, ser verkligen fram emot att flytta dit det förhoppningsvis är lite svalare och iallafall går och öppna lite utan att störas utav vägen.
Men vi är igång och det sista ska packas i bilen inför dagens loppis, ska faktiskt bli riktigt skoj och jag tror att jag följer med och organiserar upp det lite haha för där litar jag inte riktigt på Johans kunskap!
 
Efter loppisen ska jag återigen iväg och fixa mina fransar, det är riktigt beroendeframkallande vill jag lova. Så himla skönt att vakna upp och känna sig fräsch utan minsta lilla smink.
Något måste man ju ge till sig själv också!
 

Kommentarer
Jennie Bergius

Så snyggt!!

Svar: Tack så mycket, de gör mycket faktiskt =)
Emmelie

2013-08-03 19:36:17
URL: http://bergiusjennie.blogspot.se/
Viola

Så fint! Vart gör du fransarna? Du är så vacker. Ögonen markeras så fint med fransar. Ang loppisen så helt rätt att inte ge bort grejerna. En del kan vara riktigt oförskämda med sina bud. Tror också att har man mkt fint så kanske man ska ta det via blocket el tradera. Jämte vårt bord fanns en lien flicka och hennes mamma. Flickan sålde sina leksaker bl.a. Fina My little pony. En kund frågade om priset och flickan säger 5kr st och damen köper alla 4 för 20kr, uuuuurbillugt då de va ganska stora. Mamman blev så chockad och det blev het diskussioner när kunden gått. Barn har svårt att sätta rimliga priser.

Svar: Jag har gjort dom på två olika ställen, Aviata och Linneas fransar och båda är jätteduktiga =) Ja jag tycker bara folk blir galna, som jag hade satt typ 40kr för ett helt regnset och folk köper de ändå inte? Sen märkeskläderna som kostar runt 500kr styck satte jag en 100lapp för och folk är o kollar heeela tiden men ingen köper för de är för dyrt? Nej nej jag ger inte bort grejerna .
Emmelie

2013-08-03 23:30:20


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0