Sista valen gjorda.

Godmorgon.
Hugo och jag sitter i soffan och myser framför Pippi medan resterande av familjen sover. Tillochmed hundarna ligger kvar i sängarna och snakar, och jag förstår dom och hade mer än gärna gjort detsamma faktiskt.
 
Igår när barnen var på dagis så gjorde jag de sista valen till lägenheten, köksluckor och golv och det var svårt och veta hur jag skulle välja där. Hela lägenheten är ju så himla ljus, så jag tog ett grått golv för att få lite kontrast på nedervåningen och ljust golv på ovanvåningen där barnens rum är eftersom de rummen är så små och kommer nog kännas ännu mindre om jag får in något mörkt. Valet på luckorna i köket föll tillsist på ek med svarta handtag, hade från början tänkt välja helt vita luckor men var rädd att det skulle bli för sterilt och så tänker jag på hur mycket all smuts syns ;)
Är fortfarande osäker på om jag valen jag gjorde är rätt, svårt sånt där med inredning och jag är helt ny på det området , så tips mottages tacksamt.
Fick även veta att dom kanske börjar renovera i lägenheten tidigare än beräknat, det betyder ju att vi kanske får flytta in tidigare än första oktober också - håll tummarna!
 
Slänger in ett pysseltips till de här regniga höstdagarna som är på väg - pärlskålar.
Superenkelt och uppskattat av Ebba.
Olja in en form och "bröa" sedan in den med pärlor, in i ugnen fem minuter på 225 grader och voila!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Pia

Åhh vilken häftig skål. Tänk om jag visste om detta när min dotter var liten. Tror inte hon skulle vilja göra sånna med mig nu :-)

Vi tog bort våran sista papillon nu den 31 Juli. 12 år blev han :-(

Svar: Haha nja de växer snabbt ifrån de. Fy va tråkigt, den dagen bävar jag för <3 Jag hoppas på många år till med mina två älsklingar.
Emmelie

2013-08-17 15:24:35
sofie

Vad roligt att få välja så mycket till lägenheten och verkligen sätta sin prägel på den från första stunden!Vilket roligt pyssel, det måste vi testa någon dag!

Svar: Ja de är lagom lätt för en som inte är pysslig som jag :)
Emmelie

2013-08-19 21:26:20
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0