Biten.

Hämtar hem Hugo och möts av detta när jag kommer hem och han tar av sig kläderna?!  Jag som förälder har rätt att veta när han blir biten. Jag beskyller verkligen inte pedagogerna, detta KAN hända, men det är väl deras skyldighet att i vilket fall som helst informera mig om vad som har hänt?! Riktigt besviken och tycker inte det är för mycket begärt att man lämnar över sån här information mellan personalen om man inte är på plats när föräldrarna senare hämtar.  Nej jag ringde och ifrågasatte detta direkt och hoppas innerligt på en väldigt bra förklaring!


Kommentarer
Yohannas.se

BRA att du ifrågasatte! Förhoppningsvis har de sett något på dagis.! På vår dotters dagis ringde de en dag då det hänt, väldigt bra rutin även om man blir omskakad..!

Svar: Bättre att veta liksom. Har hänt lite väl mycket sånt det senaste som dom missat. Ska bli minst sagt spännande att få höra en förklaring. Jag tänker vara stenhårt och säga att det är inte acceptabelt att man missar att delge sån information!
Emmelie

2013-12-16 21:00:09
URL: http://yohannas.se
Sandra

Usch vad hemskt och jobbigt!!! Fick du en förklaring?

Svar: Fick inte ens veta att det hade hänt utan upptäckte de själv! När jag ringde så skulle hon prata med dom andra, så gissar jag kommer få höra diverse bortförklaringar idag. Men sånt här missar man inte att berätta!
Emmelie

2013-12-16 21:29:46
URL: http://libelli.se
Mamman till L & L

Men fy så irriterande att inte ens få det berättat för sig. Leon har bitmärken var och varannan dag, men de berättar alltid om det, nu är det till och med så att de verkar tycka det är pinsamt eftersom det händer så ofta :/

Svar: Ja alltså de är själva grejen att det inte är någon som berättat sol gör mig jättearg! Usch, så
Ofta? Då kan man tycka att dom borde ha mer koll på barnet som bits om de händer så ofta :(
Emmelie

2013-12-16 22:03:55
URL: http://vimorina.blogg.se
sofie

nejmen fy stackars stackars Hugo och det ser ut som ett rejält bitmärke. Måste ju göra så galet ont att bli biten. nej sådant måste ju pedagogerna säga såklart, hade de någon förklaring när de ringde?!

Svar: Nej hon som svarade visste ingenting , jag anser att det är deras skyldighet att i vilket fall som helst lämna ut information om att det faktiskt hänt! Det är inget man glömmer liksom.
Emmelie

2013-12-16 22:20:22
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Caroline, 20år och blivande tvåbarnsmamma!

Elias hade en period förut när han hade väldigt mycket sår osv när han kom hem. Hade hade ett stort sår i bakhuvudet en gång och personalen sa ingenting om att han gjort illa sig. Tillslut kommenterade jag en gång när jag kom dit att "OJ! Men vad har du gjort på örat?!" Personalen ryckte på axlarna och menade att barn ramlar.. Ingen vidare förklaring på hur han hade fått det stora såret som såg ut att ha blött väldigt mycket. Tittade chockat på dom och trodde väl inte riktigt själv på det jag hört och blev stum av förvåning.. Jag har själv jobbat inom förskola och har alltid varit noga med att informera föräldrarna om allt även om dom ramlat och det inte syns. Som tur är har inget hänt efter det.

Svar: Ja men det är viktigt att informera föräldarna tycker jag. Hellre en gång för mycket än en gång för lite. Det var som jag sa till dom idag, att jag vill veta och jag hade absolut även velat veta om jag var förälder till barnet som bet.
Emmelie

2013-12-17 13:48:56
URL: http://fames.se/caroline


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0