December är här.

 
Första advent är redan här, men vad är julstämmningen?
Den existrar inte alls för mig, kanske är det att det saknas tillräckligt med julsaker inomhus? Eller så kan det bero på att solen skiner och termometern visar på fem grader varmt.
Med lite mer pyssel så hoppas vi den infinner sig snarast , om inte annat så lär jag få en dos av det i eftermiddag på årets tomteparad.
 
Barnen är ute med svärföräldrarna och jag ska passa på att fortsätta nöta in lite inför kommande prov i genetik på tisdag.
Önskar er alla en fin första advent <3
 

Kommentarer
Yohannas.se

Oj, genetik lät iiinte lätt....??

Svar: Nej det är det ju inte, inte något man bara kan läsa några gånger för att sedan förstå det, nej detta måste nööötas in :P Du som sjuksköterska måste la ha läst massor av sånna kurser då allt vart svårt? :)
Emmelie

2013-12-01 13:34:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Ja usch ja, det var mycket tung teori och eftersom man ska trycka in så oooerhört mycket information så försvinner det sen lika fort för mig.. Jag kommer ihåg oerhört lite av utbildningen.. Om man hade haft betydlit mer praktik och praktiska exempel hade jag troligen kommit ihåg mer :/

Svar: Jag som har drömmen som barnmorska måste u läsa ssk först. Men har hört av folk som studerar nu att olika orter har olika mycket terori, Borås ska tydligen vara en stad med mkt praktik och där bor jag i närheten av. Får hålla tummarna det funkar för mig framöver.
Emmelie

2013-12-01 19:40:02
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Ja Eskilstuna, där jag läste, var oerhört teorifixerade om du frågar mig.. men så blev jag klar 2005 så en del kan ju ha ändrats - man får hoppas! Å sen går det säkert lättare om man tycker det är kul, jag tyckte det var för tungt. Teorin var alltid uul och intressant, och jag fick VG på all praktik men G på all teori ;) (man kunde inte få MVG)

Svar: Okej, ja det kan ju ha ändrats på dessa åren :) Var arbetade du när du var färdig? :)
Emmelie

2013-12-01 19:50:43
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Mitt första Ssk-jobb var Södersjukhuset i Stockholm, och sen Helsingborgs lasarett innan jag började arbeta i hemsjukvården 2007 (och kvar ännu).

2013-12-01 19:58:24
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Elina

Vad knasigt med plusgrader och gräsmatta i december. Här uppe har vi haft vinter sedan oktober ungefär. Hoppas julstämningen infinner sig snart! Kram

Svar: Fördelen med att bo högt upp i landet är denna årstiden antar jag =) På vintern vill man ju ha snö såklart :)
Emmelie

2013-12-01 22:10:22
URL: http://polciirkeln.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0