En sån där dag.

Okej idag har jag velat checka ut som mamma för ett par timmar, herregud vilken eftermiddag!
Hugo har vart överallt och ingenstans på samma gång, försökt öppna paketen som är för skyltning i stan, försökt rymma upp i rulltrappor själv, sprungit in i hissen och nästintill hunnit åka iväg med den ensam och så fortsätter dagen.
Slutade med att jag efter ett försök att medverka på Ebbas gympa-uppvisning fick tvinga ner honom i vagnen och ge oss av hemåt för att det blir lugnast så. Tur hon hade pappa kvar och inte verkade bry sig överdrivet om att jag missade en liten del av den.
Dåligt samvete till tusen för att man inte gjort annat än sagt nej och varit arg idag, men jag antar att sånna här dagar har alla ibland.
Allra helst hade jag efter denna dag krupit ner i sängen riktigt tidigt och sovit bort allting, men icke - kartprov väntas imorgon, men jag önskar er andra en fin onsdagskväll.
 
Lusse-firande för Hugo idag hann vi med iallafall och under den tiden skötte han sig ;)
 

Kommentarer
Yohannas.se

Phuuuu ja sånna dagar har jag haft på tok för många senaste tiden! Man blir helt knäckt som mamma minst sagt! Hoppas er dag imorgon blir bättre..!

Svar: Ja det är så galet jobbigt när det blir så! Jag hatar att vara mamman som ständigt säger "nej gör inte så" , behöver bli arg ofta osv osv men just nu är det verkligen så tyvärr. Vissa dagar tycks det jag säger gå in genom ena örat och ut genom andra :(
Emmelie

2013-12-11 21:47:21
URL: http://yohannas.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0