Barnmottagningen.

Min vanliga morgonbloggning hanns inte med alls.
Äntligen hade vi tid på barnmottagningen för Ebbas krångliga mage. Läkaren tog lång tid på sig att fråga om hur det varit och undersökte henne grundligt. Kändes som om vi äntligen blev tagna på allvar och det tog mängder med prover som skickades iväg. Hon var så himla duktig när dom stack henne i fingrarna, det brukar aldrig vara något problem men eftersom vi denna gång skulle fylla flera rör med blod så tog det tid och dom fick kämpa ur varenda droppe ur fingrarna.
Nu väntar vi i två veckor och får se om proverna visar något.
 
Jag ska passa på att röja undan här hemma medan Hugo sover och storasyster tar igen sig i soffan framför tvn. Direkt när han vaknar så drar vi ut i solen och spenderar ett par timmar
Hoppas solen skiner på er med.
 
Längtar tills det är barmark igen, blir så mycket lättare för Hugo att gå omkring utan att snubbla på isen hela tiden.
 

Kommentarer
Ida Nilsson

Du är inte den enda som längtar efter våren nu kan jag säga. Vi får önska lite extra snart tror jag ;)

Svar: Ja tack, vi håller tummarna för tidig vår =)
Emmelie

2013-02-28 14:51:44
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Y A S M I N E

Jag ska upp tidigt imorgon och ta blodprov, är livsrädd för sprutor...

Svar: JA fy sånt är aldrig skoj =(
Emmelie

2013-02-28 16:09:56
URL: http://medy.blogg.se
Yohannas.se

Åh jaaaa jag längtar också! Men du - hade dem nån tanke eller idé om magen då????

Svar: Förstoppning, hon ska äta movicol varje dag i typ ett halvår. Men ja de tog prover för allergier, gluten, D-vitamin, ämmnesomsättningen, levervärden, infektion osv osv. Så känns himla bra att det efter så lång tid tog saker och ting på allvar och verkligen kollade upp de här . Inga prover är ju tagna innan och hon har ju haft sina problem i 1,5 år. Så får se vad dem eventuellt visar. Himla skönt att äntligen bli tagen på allvar och träffa en BRA läkare som inet bara skickar iväg en utan verkligen tar sig tid.
Emmelie

2013-02-28 19:54:11
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

ETT OCH ETT HALVT ÅR utan redig undersökning??? Det är ju katastrof!!! Dricker hon välling? Vår dotter hade supermkt problem med förstoppning LÄNGE, jag vet inte hur länge du följt min blogg, men för 1 år sedan i Thailand var hon förstoppad i 2 månader, det var ett helvete, hon SKREK varje gång det tryckte på.... å så blev det en ond cirkel. Men det som vänt, är när vi börjat köra med mindre ris (vi äter det aldrig, så bara när hon bjuds eller vi är på restaurang), samt att endast ge välling med päron i.

Svar: Ja det är helt sjukt, har sökt på vårdcentralen, bvc osv men nu äntligen efter fyraårskontrollen så fick vi tid. Grejen är att Ebba aldrig har problem med att gå på toa utan gör de alltid varje dag och ibland flera gånger per dag. Men känns ändå himla skönt att dom faktiskt tagit prover nu, äntligen!
Emmelie

2013-03-01 09:46:16
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

OK, men om hon går på toaletten flera ggr/dag och bedöms ändå förstoppad?

Svar: Ja jag tycker också det är konstigt, men de var tydligen de dom misstänkte. Men som sagt, mängder prover är tagna så är det något så får vi veta de nu iaf och det känns skönt.
Emmelie

2013-03-01 15:05:05
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0