Dags för en trip till storstaden.

Godmorgon, klockan fem som vanligt så nu vid strax innan sju så börjar det kännas som om klockan borde va mycket mer än vad den egentligen är.
Idag åker jag och barnen tillsammans med mormor och hennes syster till Göteborg och kollar lite affärer. Blir lite spännande att se vad Hugo tycker om att sitta i en vagn i flera timmar ;)
 
15 månader hann han dessutom bli för två dagar sedan, och vart tog de månaderna vägen?
Han har gått från att ha varit en liten plutt (nåja liten väl och ta i med sina 4490g och 53cm vid födseln) till att bli en liten pojke med egen personlighet och en väldigt stark vilja. Mamma är bäst i världen, och han har aldrig haft barnvakt mer än kanske nån timma och det har han visat genom att sakna mig som bara den. Ja mammigare pojke får ni leta efter, glad det inte är dags för dagis förens efter sommaren. Får försöka njuta av att vara nr 1 på jorden för något, istället för att se begränsningarna.
 
15 månaders dagen:

Kommentarer
Moa - 17 år och gravid!

Åh så söt!

2013-02-19 12:29:27
URL: http://ohwildspirit.blogg.se
Linda-Mamma till Alfred

Beror ju lie vad det är för doft man väljer men dom luktar ganska mycket då kanske man bara har det tänt 10min det räcker liksom för att få lite god lukt;)

2013-02-19 19:34:26
URL: http://hummingbird.blogg.se
Anna

Visst går tiden fort! Jag kan inte fatta att min bebis kan gå och äta själv! Och nu är det bara en dryg vecka kvar på föräldraledigheten...

2013-02-19 21:26:47
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0